VIDEO / Imagini scandaloase, în cel mai mare spital pentru copii din România / Decizie incredibilă, în plină pandemie

Reprezentanții celui mai cunoscut spital pentru copii din România nu par prea speriați de pandemia COVID-19, imaginile surprinse la Unitatea de Primire a Urgențelor părând desprinse dintr-o comedie neagră.


În timp ce unele secții sunt închise, pentru evitarea răspândirii virusului ucigaș, anumite locuri din Spitalul „Marie Curie” din Capitală par adevărate focare de infecție. Într-o filmare intrată în posesia reporterilor SPYNEWS, părinții unui micuț care avea nevoie de un consult medical apar plimbându-se, dintr-o aripă a spitalului Budimex în alta, la solicitarea cadrelor medicale și a agenților de pază. Conform surselor amintite, pentru a fi consultat în ambulatoriul spitalului, copilul trebuie să treacă pe la Triaj. Adică pe la unul dintre corturile ridicate în curtea instituției. Corturile, însă, erau pustii. Așa că părinții au fost nevoiți să ceară lămuriri agenților de pază, care au explicat că punctul de triaj funcționează și nu prea. 

Așadar, părinții au fost îndrumați către Urgențe, unde se așteptau ca o echipă de medici echipați ca în reportajele de la TV să îi termoscaneze, să îi interogheze... Însă ”triajul” s-a dovedit, a fi doar de fațadă, fiindcă, de fapt, părinții au fost sfătuiți doar să bifeze rapid rubricile dintr-un formular, în care să declare dacă au sau nu COVID-19 și dacă au intrat în contact cu vreun bolnav. Și nu oricum, ci cu un pix legat cu sfoară, pe care îl folosea toată lumea!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro