VIDEO / Imaginile terorii! Fată de 17 ani, torturată de iubit: „Îmi e frică să nu o omoare”

+3 click pentru
galerie

Fată bătută de iubit © Acces Direct

I-a spart, cu brutalitate, paharul de cap... A lovit-o, până i-a tumefiat şi învineţit ochii şi a umplut-o de sânge! Imaginile în care fata, pare-se, de doar 17 ani, este, pur şi simplu, schingiuită de cel care i-ar fi iubit sunt... tulburătoare!

O adolescentă trăiește un adevărat iad, fiind umilită și chinuită chiar de către iubitul ei. Pe Facebook-ul „Acces Direct”, a venit un mesaj cutremurător, despre o poveste pe cât de revoltătoare, pe atât de șocantă!

MESAJUL:

Buna ziua... 
Am filmări cu un băiat care şi-a mutilat iubita în varstă de 17 ani.
Va rog frumos să mă contactați
Am filmări, poze, martori... 
Toţi vrem să fim anonimi. Acest băiat amenință pe toată lumea.
Şi imi e frică să nu o omoare! Acum se află cu ea în garsoniera din Ploiești.

Ceea ce a urmat este mai înfiorător decât orice film de groază! Vă avertizăm că imaginile sunt de-a dreptul CUTREMURĂTOARE. Şi mai înfiorător este faptul că cel care le-a filmat este chiar iubitul adolescentei, din câte spun apropiaţii lor.

Într-o primă filmare, fata de doar 17 ani este lovită cu sălbăticie de bestia cu chip de om. Aşezată pe pat şi plină de sânge, copila părea sleită de puteri de la atâta... bătaie, presupunem. Cu toate acestea, individul nu a vrut să o slăbească, sub nicio formă, aşa că s-a folosit de un pahar să o mai lovească, dar să o şi... ÎNJUNGHIE!

Cea de-a doua filmare este... apocaliptică! Fata este aşezată pe vine, în cadă. De jur împrejurul ei este plin de sânge iar ea are faţa tumefiată şi însângerată, de la lovituri! Bestia, că nu putem să îl numim om, o filmează şi caută un motiv pentru care să o lovească, DIN NOU!

Ca să o umilească, după ce a nenorocit-o cu bătaia, individul a obligat-o să îi pupe mâna şi piciorul! Cu lacrimi pe obraz, sărmana fată s-a conformat, de frică, cel mai probabil...

Ceea ce ne-a alarmat cel mai tare este faptul că unele dintre cunoştinţele bătăuşului se tem pentru viaţa fetei de 17 ani! Asta pentru că ei îl cunosc mai bine ca oricine!

Pe lângă filmări, bătăuşul a mai şi pozat-o pe tânăra schingiuită. Într-una din fotografii, copila este întinsă pe pat... agonizând. Ochiul stâng este tumefiat şi vânăt, iar pe obraji are dâre de... sânge. Pe corp se pot vedea mai multe vânătăi, dovadă că a fost bătută cu bestialitate. Lenjeria de pat este plină de sânge, iar lângă ea, fata are un prosop şi el plin de sânge. Ne întrebăm: cum oare a putut să lovească în halul asta... o copilă, cu atât mai mult iubita!?

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro