VIDEO / În ce stare este băieţelul ce a primit inima fetiţei de 8 ani, care a decedat într-un teribil accident

+3 click pentru
galerie

Mama băieţelului care a primit organele © Foto: Captură Antena 1

Inima unei copile de 8 ani bate, de ieri, în pieptul unui băieţel de 10 ani. S-a întâmplat după ce mama fetiţei, implicată într-un grav accident de maşină, şi-a dat acordul pentru ca organele fiicei să fie... donate. Astfel, la doar 8 ani, copila a reuşit să salveze alte vieţi! Plămânii celei mici au ajuns la Viena, iar inima ei, la un băiat din Tulcea. Un gest care a făcut-o pe mama băiatului să plângă de... recunoştiţă! Însă ce a fost în sufletul mamei care a înţeles că moartea fiicei sale poate salva alte vieţi e greu de imaginat.

A fost joia neagră pentru mama Anamaria, atunci când o maşină a spulberat-o pe fiica ei, Emilia. În ciuda eforturilor supraomeneşti ale medicilor, trupul fetiţei nu a rezistat. A fost făcut zob, ca şi sufletul mamei care a simţit că-şi pierde minţile când a aflat vestea care i-a răsturnat tot universul. 

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Tatăl fetei torturate de iubitul din Ploiești rupe tăcerea: "Nu iau pe cineva cu forța dacă nu vrea să meargă"

Steaua Emiliei avea doar 8 ani, atunci când s-a stins de pe cerul mamei Anamaria. Însă, cu 20 de zile înainte de Crăciun, lumina ei a răsărit pe cerul unei alte mame. Mama unui băieţel, de 10 ani, din Tulcea. Este tabloul unei antiteze a nemuririi. Deşi pare o contradicţie. Într-o parte, e cea care pare răstignită pe altarul suferinţei, iar în cealaltă, este tot o mamă, Marieta. Mama băieţelului care a primit, înainte de Sărbătoarea Naşterii Mântuitorului o inimă tocmai de la Emilia! Lacrimile din ochii ei sunt însă de bucurie şi de recunoştinţă. Amândouă sunt legate de ceva sfânt: o inimă de copil, o inimă pierdută de Emilia, dar recuperată într-un alt fel de un băieţel.

"Le mulţumim părinţilor din suflet, care au avut curajul şi puterea de a de a face pasul acesta. Să ştie că acolo, unde,  fetiţa lor încă trăieşte, în copilaşul nostru, a spus mama băieţelului salvat.

Mama băieţelului salvat a vorbit la "Acces Direct" despre starea fiului ei după operaţie. "Denis este foarte bine. L-am vizitat astăzi, era foarte bucuros şi fericit. Era conştient că totul a decurs aşa cum ne aşteptam. De trei ani de zile aşteptam această inimă. Mamei Emiliei nici nu ştiu ce aş putea să-i spun. Mi-aş dori din tot sufletul să o întâlnesc. Acum am şi băiat şi fetiţă, asta aş vrea să ştie", a adăugat femeia la Acces Direct.

"Nu regret. Sunt conştientă acum că oriunde merge inima Emiliei sau alt organ al ei simt că Emilia contribuie la viaţa cuiva şi sunt mândră de ea. Am iubit-o întotdeauna şi o voi respecta acea viaţa care va veni şi o să mă bucur că ştiu că trăişte persoană respectivă, copilul respectiv. Asta este şansa la viaţă! Să dai, dacă poţi să dai, dă fără să primeşti ceva în schimb", a spus mama fetiţei.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro