VIDEO INCREDIBIL / O femeie în scaun cu rotile a început să meargă, în timpul slujbei! Minune dumnezeiască sau escrocherie ordinară?

+2 click pentru
galerie

"Ridică-te şi mergi!" - aceasta a fost porunca dată de un pastor cu alură de manelist care a făcut o femeie ţintuită în scaun cu rotile să meargă, miraculos, pe propriile picioare.

Totul s-a petrecut într-o biserică de "pocăiţi", unde pastorul şi aghiotanţii săi au pus la cale o "minune dumnezeiască" menită să atragă enoriaşi generoşi. În filmul buclucaş apare, în faţa altarului, o tânără în scaun cu rotile care părea extrem de afectată de boala care nu o lăsa să ducă o viaţă normală. Cu lacrimi în ochi, femeia a explicat faptul că este paralizată de la brâu în jos, iar "slujitorii Domnului" au decis pe loc să îi facă o surpriză oloagei. Cu doar câteva fraze presărate cu "Aleluia" şi "Amin", "trimişii Domnului" şi-au unit forţele, atingând capul enoriaşei, iar aceasta s-a ridicat din scaunul cu rotile şi a început să meargă, greoi. Mai ceva ca-n Noul Testament.

Chiar dacă unii au fost convinşi că acolo a avut loc o minune, alţii, mai reticenţi, au fost de părere că totul a fost un teatru ieftin, menit să sucească minţile enoriaşilor naivi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest