VIDEO / Înmormântare regească, la Gilău. S-a aruncat cu confetti din avion, în memoria defunctului

Înmormântarea lui Rudi Varga © Observator

Înmormântare regească, dar și ilegală, la Gilău, județul Cluj. Fostul bulibașă Rudi Varga a fost condus pe ultimul drum de rude și prieteni, care i-au organizat o ceremonie grandioasă plină de aroganțe.

Pe 3 ianuarie, Rudi Varga, fostul bulibașă al rromilor din Gilău, a murit. Familia a dorit ca acesta să fie înmormântat în Cimitirul Gilăui, lângă Monumentul Eroilor, însă Consiliul Local nu a permis înhumarea în acea zonă.

Decizia le-a intrat prin o ureche rudelor și a ieșit prin alta. Astăzi, fostul bulibașă a fost înmormântat, ghici: lângă Monumentul Eroilor.

Dacă asta nu era de ajuns, rudele lui Varga s-au asigurat să fie o ceremonie grandioasă. Două bannere uriașe și un covor roșu au apărut la palatul unde fostul bulibașă a locuit, scrie Observator.

Însă, „momentul culminant” a fost marcat de un avion de mici dimensiuni, care a survolat cimitirul și din care a căzut o ploaie de confetti.

Chiar și așa, familia lui Varga nu a avut o ceremonie ca la carte. Își doriseră ca fostul bulibașă să fie înmormântat și cu onoruri militare, însă solicitarea lor a fost respinsă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro