VIDEO / Interlopul ”ars” din cauza COVID-19, acuzat de fapte grave / Cum a fost prins Duduianu!

+5 click pentru
galerie

Laurențiu Duduianu, interlopul care a primit o amendă de 20.000 de lei după ce a fost prins plimbându-se prin București, în plină pandemie, are probleme mari cu legea.

Individul din clanul mafiot Duduianu, care a devenit celebru în urmă cu doi ani, când l-a atacat dur pe Florin Salam, este chemat în fața judecătorilor, alături de alți ”bombardieri” de teapa lui, pentru port ilegal de armă albă și tulburarea liniștii publice.  

”Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 10613/P/2018 din 24.09.2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti privind pe inculpaţii Duduianu Vasile (………….) trimis în judecată, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase; Duduianu Laurenţiu (……….) trimis în judecată, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase; 

Ioniţă Florian (……………) trimis în judecată, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi Văduva Ionuţ (……………) trimis în judecată, în stare de deţinere în altă cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Duduianu Vasile, Duduianu Laurenţiu, Ioniţă Florian şi Văduva Ionuţ”, au decis, recent, judecătorii.

Laurențiu Duduianu a fost printre primele ”victime” ale ordonanței prin care s-au majorat amenzile pentru inconștienții prinși la plimbare, în plină pandemie. Cu toate că legea prevede ca toate cumpărăturile să fie făcute în apropiere de domiciliu sau reședință, interlopul a menționat în declarația pe propria răpundere că pleacă la shopping prin tot Bucureștiul, ca să fie ”acoperit”. Numai că agenții care l-au tras pe dreapta nu s-au arătat prea impresionați nici de documentul buclucaș, nici de ghiulurile interlopului, nici de bolidul cumpărat cu sudoarea frunții, așa că i-au oferit un ”premiu” de 20.000 de lei.

VIDEO

În momentul în care a realizat că e groasă, Duduianu și-a scos telefonul și a început să își strige revolta. Interlopul susține că declarația pe proprie răspundere, pe care fiecare român trebuie să o ia asupra sa, a fost perfect în regulă și că a fost amendat pe nedrept, pe considerente... de rasă! Interlopul cinstit a acuzat, de asemenea, faptul că polițistul nu a respectat protocolul, având în vedere că i-a dat să semneze amenda cu același pix pe care îl folosise și el, fără a fi echipat cu mănuși.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro