VIDEO / Karmen are din nou pofte / Cum este răsfăţată fiica lui Adi Minune!

+3 click pentru
galerie

Proaspătă mămică, fata lui Adi Minune este răsfăţată în fiecare zi de soţ şi, mai nou, are pofte pe care nu şi le poate stăpâni.

Carmen Simionescu a fost surprinsă, zilele trecute, în timp ce se plimba prin mall, alături de soţul ei şi un amic, iar lucrurile au luat o turnură neaşteptată în momentul în care cei trei au trecut pe lângă un restaurant chinezesc. Karmen a explicat că îi este poftă de nişte specialităţi asiatice, iar soţul n-a stat mult pe gânduri.

Şi, pentru a-i demonstra cât de mult o iubeşte, a îmbrăţişat-o şi a sărutat-o, în faţa tuturor. Zâmbitoare, fata lui Adi Minune s-a aşezat la masă, pentru a-şi savura delicatesele, iar soţul şi amicul lor au flancat-o şi au stat la taclale până când ea a terminat de mâncat.

Carmen Simionescu are parte de cea mai frumoasă perioadă din viaţă. De trei luni este mămică şi trăieşte clipe magice alături de micuţa ei. “De trei luni, fericirea și-a făcut cuib în casa noastră. Puiul nostru pur și blând, ieri a împlinit trei luni pline de iubire. Tu ne-ai colorat viața în roz, ne-ai învăţat ce e iubirea. Datorită ție formăm o familie în adevăratul sens al cuvântului. Tu ești tot ce avem mai bun și mai frumos în viața asta. Mami și tati te iubesc enorm!", a scris, recent, pe pagina sa web, Carmen Simionescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro