VIDEO / Liderul grupării Sportivilor, în stare de şoc! I-au luat totul! Imagini exclusive

+2 click pentru
galerie

Liderul grupării "Sportivilor" a rămas fără una dintre cele mai importante afaceri ale sale după o descindere în forța a reprezentanților primăriei, care au venit însoțiți de jandarmi și polițiști locali.

Un restaurant situat în piața Big Berceni, în spatele căruia s-ar afla și Radu Roșca, liderul grupării Sportivilor, a fost demolat, recent, de autorități. Incidentul a provocat o adevărată revoltă în piață, după ce autoritățile au băgat buldozerul în localul respectiv. Oamenii care au mici afaceri în piață au făcut front comun și au sărit la jandarmi, pe care i-au jignit și i-au huiduit, cu toate că unii dintre aceștia nu sunt chiat în cele mai bune relații cu Roșca. În timpul evenimentelor, cel puțin un bărbat a fost ridicat și băgat în dubă, unde a fost sancționat.

Potrivit unor surse din anturajul liderului interlop, care momentan se află încarcerat la Penitenciarul Jilava, localul reprezenta una dintre afacerile de bază ale acestuia. Din suprafața totală a acestuia, 100 de metri erau în proprietatea unui asociat, iar restul de teren ar fi fost concesionat de la primăria de sector. Motivele demolării restaurantului ar fi fost lipsa unor autorizații de construcție.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest