VIDEO / Mama Dianei, studenta aflată în moarte cerebrală, spune că fiica ei a dat semne de revenire. "Când a înţepat-o în deget l-a tras"

+3 click pentru
galerie

Veşti despre starea Dianei Ghişoiu © Captură

Plânge neîncetat de când medicii i-au spus că fiica ei, aflată în moarte cerebrală, ar putea fi deconectată, în orice moment, de la aparate. Dar femeia simte că fata ei luptă pentru viaţă, mai ales că, în urmă cu doar câteva zile, fiica ei ar fi dat şi semne, susţine mama, potrivit "Acces Direct".

În ziua în care a împlinit 24 de ani, Diana a fost declarată în moarte cerebrală, dar fata luptă, spune mama ei! Însă mai tare, mai aprig decât cea care i-a dat viaţă, nu poate lupta nimeni. Pentru că mama se zbate pentru ce are mai scump, pentru fiica ei, Diana!

Mama Lăcrămioara e chiar ea acum o lacrimă infinită a suferinţei. Stă, de zile în şir, de strajă lângă spitalul în care Diana e internată şi aşteaptă... veşti. Simte că asta e datoria ei, de mamă! Să lupte pentru fiica ei, cu toate armele. Chiar dacă veştile sunt extrem de dureroase. Poate doar să se roage, pentru că ea crede încă în minuni!

CITEŞTE ŞI: Mesaje cutremurătoare pentru Diana, tânăra aflată în moarte cerebrală, căreia i se refuză transfuzia: "Să te ridici învingătoare"

"Ea luptă! A făcut febră şi am văzut şi semne! Sunt semne! I-a luat glicemia. Când a înţepat-o în deget şi-a tras degetul! Dacă am gâdilat-o în talpă, îşi mişca degetele! Cineva mi-a spus: "Ia un corp dur. O cheie! Cu cheia de la maşină m-am dus şi am făcut-o în talpă şi chiar... pur şi simplu a avut tendinţa de a-şi trage degetul de la picior! A fost un copil sănătos şi să cadă aşa, dintr-o dată, e strigător la cer", a spus mama Dianei, potrivit "Acces Direct".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro