VIDEO / Mămica-elevă îşi vrea copilul înapoi. Adolescentei de 17 ani i-a fost smulsă fetiţa din braţe!

+3 click pentru
galerie

O tânără mamă îşi vrea copilul luat de autorităţi înapoi © Foto: Captură

A rămas fără jumătate din suflet, atunci când fiica i-a fost luată! O copilă de numai 17 ani a adus pe lume, în urmă cu 10 luni, o minunăţie de... fetiţă! Cristina Mihalcea, căci aşa o cheamă pe mămica elevă, era cea mai fericită. Însă, într-o zi, când timp ea spune că era plecată la cumpărături, fiica i-a fost luată! Cu sufletul plin de durere şi de lacrimi, sfâşiată de când a rămas fără copilul ei, mama Cristina îşi strigă durerea. 

"Îmi este foarte dor de ea. Vreau să o am lângă mine. Vreau să o cresc! Pozele sunt singurele pe care le mai am cu ea. Vreau să o am lângă mine, nu vreau să mă uit la poze cu ea. Vreau să mă joc cu ea", a spus Cristina la Acces Direct.

CITEŞTE ŞI: Părăsit la 49 de ani, de soția de 18 ani! Un tată își plânge disperarea

Însă cea mai mare dorinţă a Cristinei pare departe de realitate. Coşmarul mămicii de 17 ani a început din ziua în care cea mică a venit pe lume. Sfătuită în spital de autorităţi să-şi dea puiul la naştere Cristina nici nu a vrut să audă de aşa ceva. Asta chiar dacă tatăl copilului nu a vrut niciodată să ştie nimic de ele. La ieşirea din spital, din cauza condiţiilor de acasă, proaspătă mămică a fost nevoită să stea la centrul maternal timp de 9 luni, după care s-a întors acasă. Dar la nici două luni de la întoarcerea acasă, Cristina a rămas fără cea mică.

"Am fost la Slătioara la sora mea să-mi duc fetiţa pentru câteva ore ca să mă duc la cumparaturi, iar când m-am întors, fata mea a fost luată. Mi-a zis sora mea că a venit poliţia şi mi-a luat-o. Am fost la poliţie. Poliţia a sunat la Slătioara si a spus ca nu a venit nici o poliţie să-mi ia copilul, după care m-am întors înapoi la sora mea şi mi-a spus că mi-a luat-o doamna Narcisa de la Horezu şi că a venit cu 2 doamne de la Vâlcea. S-au dus direct şi i-au smuls-o din braţe", a spus Cristina.

Când a aflat vestea, mama Cristina a simţit cum cerul se prăbuşeşte peste ea şi cum pământul îi fuge de sub picioare. Iar când a mers să ceară explicaţii despre cele întâmplate..."Am fost ieri la Vâlcea, s-au uitat la mine ca la un câine. Da, am fost să o văd şi i-am spus: Doamnă, măcar spuneţi-mi şi mie când aş putea să-o văd, mi-e dor de ea! Să vedem ce decide instanţa! M-au băgat la părăsire, că mi-am părăsit-o", a spus Cristina.

Nici vorbă de abandon, susţine însă Cristina! De când a rămas fără fiica ei, mămică simte că nu mai poate. Parcă trăieşte un coşmar. Gândul îi stă numai la minunea ei. Minunea pe care o vrea înapoi! Vrea să îi ofere iubire, în continuare, iubire de care ea nu a avut niciodată parte.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro