Atenție!
Conținut pentru adulți!

VIDEO / Minor hărţuit în public de un influencer pervers / Detalii scandaloase

+4 click pentru
galerie

Cazul influencer-ului acuzat că racolează copii pe internet ia o turnură incredibilă: ieri, perversul care face show-uri erotice pe site-urile de socializare, a făcut o „anchetă” live, dându-se drept jurnalist, pentru a-i distruge reputaţia unui băiat de 14 ani.

Jocul pervers al individului care îşi arată organele genitale în faţa copiilor, pe internet (vezi articolul aici), a degenerat, ieri, în spaţiul virtual. Supărat pe un băiat de 14 ani care l-a „turnat”, plângându-se altora că perversul i-a făcut propuneri indecente, influencer-ul a început o campanie de denigrare a minorului.

În cadrul unor sesiuni live, perversul a dat mai multe telefoane, atât la 112, cât şi la Direcţia pentru Protecţia Copilului şi la Inspectoratul Şcolar din localitatea minorului, pentru a sesiza faptul că băiatul pierde nopţile pe internet şi că ar trebui dus într-un centru de plasament, fiindcă părinţii lui nu îl supraveghează suficient. Şi, ca să fie sigur că toată lumea a înţeles despre cine este vorba, a repetat de mai multe ori numele şi prenumele copilului, menţionând şi adresa şi numele unităţii de învăţământ frecventată de acesta.

Dând dovată de un tupeu incredibil, Simon Attila, alias Arley Justin Brandon Bradley, care susţinea că este jurnalist la o televiziune, i-a ameninţat pe funcţionarii publici şi a lansat atacuri cu iz de şantaj, avertizându-i pe aceştia că, dacă nu vor lua măsuri în cazul minorului respectiv, va trimite „toată presa, ca să facă anchete” despre presupuse ilegalităţi săvârşite de reprezentanţii instituţiilor amintite.

După ce operatoarea de la 112 l-a rugat să aştepte, perversul care le-a arătat copiilor organelor genitale s-a plâns celor care îl priveau în direct: „Vedeţi?! Asta îţi face 112, când vrei să rezolvi cazul unui minor!”

Reporterii SPYNEWS au sesizat, ieri, DIICOT, cu privire la faptul că individul oferă show-uri erotice copiilor, pe internet, însă instituţia amintită nu a părut prea impresionată de cazul pedofilului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro