VIDEO / Momente dificile pentru salvamontiştii din Botoşani. O turistă a fost salvată după ce a căzut în gol, în zona Cascadei Cailor

O turistă a fost salvată după ce a căzut în gol © vasiledale.ro

Salvamontiştii din Borşa au avut parte de o intervenţie extrem de dificilă în acest weekend. Aceştia au fost nevoiţi să urce până la Cascada Cailor, pentru a salva o turistă care căzuse în gol.

O femeie a fost la un pas să îşi pieardă viaţa, după ce a căzut în gol de pe o stâncă. Femeia din Botosani este pasionată de sporturi extreme, aşa se face că împinsă de adrenalină, împreună cu mai mulţi prieteni, a făcut căţărări în zona unei cascade. Deşi condiţiile meteorologice nu sunt deloc favoribile acestui suport oricum extrem de periculos. Însă, se pare că, pasiunea a fost mai mare decât orice teamă, doar că ghinionul a învins. 

Din nefericire, un moment de neatenţie i-a trebuit femeii pentru a se dezechilibra. Aceasta a căzut de pe stâncă, s-a lovit la genunchi şi nu a mai putut să se mişte deloc. Prietenii ei au fost cei care au alertat autorităţile pentru a le cere ajutorul.

Salvamontiştii din Borşa şi-au făcut imediat apariţia, însă a fost o intervenşţie extrem de dificilă chiar şi pentru ei. Zăpadă din zona respectivă depăşea jumătatea de metru, ceea ce a făcut ca transportul femeii să fie mult mai greu. 

Femeia a fost dusă cu sania prin nămeţi până la baza pârtiei, iar de acolo a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la cel mai apropiat spital.

Din fericire, rănile pe care le-a suferit sportiva de 38 de ani nu îi pun viaţa în pericol. Victima s-a ales cu o fractură la genunchi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro