VIDEO / Momente tulburătoare la căpătâiul victimelor accidentului din Ungaria. Sfâșiată de durere, o femeie a leșinat

+8 click pentru
galerie

O femeie a leșinat la căpătâiul victimelor accidentului din Ungaria. © spynews.ro

Momente de-a dreptul cutremurătoare la căpătâiul românilor morți în cumplitul accident din Ungaria. Zeci de persoane au urlat și suspinat de durere, iar o femeie, sfâșiată de durere, chiar a leșinat.

Femeii i s-a făcut rău la vederea sicrielor și, în timp ce agoniza, s-a prăbușit și a fost nevoie de câteva persoane pentru ca aceasta să nu pice pur și simplu pe jos. A fost nevoie de intervenția preotului, care a stropit-o pe femeie pentru a încerca să o pună înapoi pe picioare.

Momentul șocant, la minutul 9.00 al filmării. Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional.

Nouă români au murit în accidentul din Ungaria

Vă reamintim că un grav accident rutier a avut loc în Ungaria, pe autostrada 4, lângă Ceglédbercel, la kilometrul 59, acolo unde un microbuz s-a ciocnit violent cu un camion. În momentul impactului, șoferul transmitea live pe Facebook. În urma tragediei, nouă români și-au pierdut viața. Toți românii se întorceau acasă în momentul producerii accidentului, după ce fuseseră la muncă, în străinătate.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro