VIDEO / Momentul în care George, un tânăr din Suceava, a fost ucis în seara de Revelion. Băiatul a fost spulberat de o maşină când deschidea şampania

VIDEO / Momentul în care George, un tânăr din Suceava, a fost ucis în seara de Revelion. Băiatul a fost spulberat de o maşină când deschidea şampania © Facebook

Sfârşit tragic pentru un tânăr, chiar în noaptea de Anul Nou! George Paraşteac a murit după ce a fost spulberat de o maşină, în momentul în care deschidea şampania.

Tragedia a avut loc în Suceava. Totul s-a petrecut atunci când George, băiatul în vârstă de 26 de ani, alături de alţi tineri au ieşit în stradă să celebreze intrarea în noul an. Aceştia au aprins artificii şi au filmat momentele cu ajutorul telefoanelor. Tânărul era atent la telefon atunci când o maşină l-a lovit din plin.

Tânărul şi-a pierdut viaţa de Revelion în fața Căminului Cultural din satul Liteni, comuna Moara. Potrivit imaginilor surprinse pe camere, George filma focul de artificii atunci când autoturismul l-a spulberat de pe şosea, moment în care prietenii săi au început să strige disperaţi după ajutor.

Victima a fost aruncată aproape 30 de metri, iar din păcate medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

„Nu pot să cred ca ai plecat atât de repede dintre noi... Nu te voi uita niciodată și mereu tu o să fii viu în sufletele si in gândurile noastre! Ai fost un om extraordinar! Drum lin sper Rai prieten drag si ai grijă de noi de acolo de sus. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost unul dintre mesajele lăsate pe pagina de Facebook a lui George de către un prieten de-al său.

În urma accidentului cumplit, şoferul maşinii care l-a lovit pe George a fost prins de către Poliţie. Pe numele său Costel Troia, în vârstă de 21 de ani, aceasta este din comuna Berchișești şi a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Acesta circula cu mare viteză în momentul tragediei.

În urma deciziei luată joi de judecători, acesta va rămâne în arestare preventivă pentru 29 de zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro