VIDEO / Nuţu Cămătaru, filmat într-o ipostază inedită cu „Brazilianca”! Temutul interlop, aşa cum nu a mai fost văzut niciodată!

+2 click pentru
galerie

Considerat unul dintre cei mai fioroşi interlopi din România, Nuţu Cămătaru, despre care legendele urbane spuneau că îşi arunca duşmanii în cuşca leilor, ca să-i devoreze, a fost filmat într-o ipostază inedită.

„Împăratul lumii interlope”, după cum a fost supranumit Ion Balint, alias Nuţu Cămătaru, a fost filmat în timp ce dansa de mama focului, pe ritm de manele, la o petrecere organizată recent într-un local din Capitală. Deşi la început a dansat timid, în cercul format pe ringul din centrul localului, Nuţu Cămătaru a cedat în momentul în care şi-a văzut soţia unduindu-se în faţa sa. Zâmbind, temutul interlop s-a apropiat de nevastă şi a început să danseze de mama focului, lăsându-i mască pe cei din jur.

Nuţu Cămătaru a ieşit în luna martie din penitenciar, după ce, la finele anului 2017, a fost condamnat la cinci ani și cinci luni de închisoare în dosarul “Clanurilor”. Nuțu Cămătaru a făcut mai multe cereri de eliberare condiționată, însă deși erau admise de magistrații judecătoriei, erau respinse la tribunal după recursul procurorilor. În luna martie, Judecătoria Găești a fost de acord cu hotărârea Comisiei de eliberare condiționată de la Penitenciarul Găești, care a stabilit că Nuțu Cămătaru poate fi eliberat în baza recursului compensatoriu, iar cum procurorii nu au contestat hotărârea, celebrul interlop a revenit în sânul familiei. În urmă cu trei zile, aceiaşi judecători de la Găeşti l-au eliberat şi pe Nuţulică, fiul lui Nuţu, aşa că interlopul are acum toate motivele să danseze de bucurie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro