VIDEO / Nuțu și Sile Cămătaru, amenințați cu moartea de un cuțitar periculos! “Unde tai eu, nu se mai face bine!”

+2 click pentru
galerie

Un cuțitar extrem de periculos i-a amenițat, public, pe frații Nuțu și Sile Cămătaru, pe care i-a anunțat prin intermediul unui film realizat chiar în celulă, cu telefonul mobil, că este hotărât să-i pândească și să-i înjunghie deîndată ce va avea ocazia.

Clanul Cămătarilor este în alertă, după ce un pușcăriaș periculos s-a filmat în celulă și a transmis mai multe mesaje atât lui Nuțu, cât și fratelui său Sile. Bărbatul, un anume Piticu, care din ce povestește pare că este un pușcăriaș notoriu, îi acuză pe Cămătari că l-ar fi denunțat la conducerea închisorii că deține un telefon mobil. Bărbatul are un discurs plin de jigniri la adresa celor doi frați, despre care povestește că i-ar fi umilit, cu diverse ocazii, în perioada în care își executau pedepsele în aceeași închisoare.

Pe un ton extrem de amenințător, bărbatul îi spune lui Nuțu că, dacă vrea să scape de el, trebuie să-l omoare. Altfel, nimic nu-l poate opri să-și ducă planul până la capăt, plan ce pare a fi asasinarea liderului interlop din sectorul 5. Acesta îi transmite lui Nuțu Cămătaru că îl va urmări și, cel mai probabil, îl va omorî. Cam la fel arată și discursul dedicat lui Sile Cămătaru, pe care îl anunță că, acolo unde taie el, “nu se mai face bine”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro