VIDEO / O adolescentă însărcinată din Suceava a fost bătut crunt cu biciul. Mama fetei a filmat tot

VIDEO / O adolescentă însărcinată din Suceava a fost bătut crunt cu biciul. Mama fetei a filmat tot © captura video

Momente terifiante pentru o adolescentă însărcinată din judeţul Suceava, după ce a fost bătută fără milă, cu biciul. Mama fetei este cea care a filmat tot, fără să-i pese de fiica sa!

O adolescentă însărcinată din Suceava a fost bătută crunt de către soţul ei, cu biciul, în curtea casei. Fără a-i păsa de chinurile prin care fiica ei trece, mama a ales să stea deoparte şi să filmeze întreaga tragedie. De asemenea, bărbatul a devenit violent dintr-o dată, semn că ar fi consumat băuturi alcoolice. 

Din imagini se vede clar cum fata nici măcar nu a îndrăznit să fugă, de frica agresorului. Filmarea a devenit virală pe internet şi potrivit suceavalive.ro, este vorba despre un abuz domestic în comuna Hododnic de Sus, din judeţul Suceava. 

Tânară are 15 ani şi este însărcinată, însă soţul nu a ţinut cont de acest lucru. Bărbatul, care ascultă muzică dată la maxim, o îngenunchează pe adolescentă, lovind-o crunt cu biciul, mai apoi cu pumnii, direct în faţă. De frică să nu facă ceva mai rău, fata a stat neclintită şi s-a lăsat bătută de agresor. 

Sursa citată este cea care susţine că imaginile au fost filmate chiar de mama fetei, care a stat neclintită în faţa clipelor tragice prin care a trecut adolescenta, semn că este total dezinteresată de fiica ei. 

În momentul de faţă, nu se ştie exact când au fost surprinse imaginile, oamenii legii neavând nicio reacţie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro