VIDEO / Pericolul din batoanele pentru slăbit. Carmen Brumă trage un semnal de alarmă

+3 click pentru
galerie

Pericolul din batoanele pentru slăbit © Foto: Arhivă

Batoanele de slăbit sunt o sursă de hrană pentru multe persoane care vor să slăbească, dar puţini sunt cei care ştiu cât de nesănătoase sunt acestea. Carmen Brumă a fost invitată la "Star Matinal" de la Antena Stars, unde a vorbit despre cum trebuie să se raporteze oamenii la acestea, dar şi despre ce înseamnă ele cu adevărat.

Carmen Brumă a precizat că batoanele pentru slăbit sunt denumite impropriu aşa, asta pentru că ele nu slăbesc, ci doar reprezintă o sursă de hrană pentru o perioadă scurtă de timp. Carmen Brumă trage un semnal de alarmă şi spune că aceste batoane trebuie folosite doar în situaţii de urgenţă  şi de preferat ar fi să nu fie consumate de mai mult de două sau trei ori maximum pe săptămână.

CITEŞTE ŞI: Asta este cea mai mare teamă a Simonei Gherghe pentru când Ana Georgia va creşte. Carmen Brumă i-a oferit cel mai bun sfat

"Batoanele de slăbit par atrăgătoare, dar sunt neconforme cu realitatea. Din punctul meu de vedere nu există batoane pentru slăbit. Păcatul acestor batoane ar fi raportarea noastră la ele.  Nu este recomandat să înlocuim masa cu batoane. Sportul este singurul care arde grăsimea. Batoanele care sunt peste 10 lei sunt ceva mai de calitate. Aş recomanda ca batoanele să fie consumate doar ca variantă de urgenţă, nu le recomand zilnic, ci de două sau trei ore pe săptămână. Nu mi se pare o variantă bună să înlocuim cina cu aceste batoane. Dacă ne gândim la câte fast food-uri mănâncă adolescenţii, cred că batoanele sunt o variantă bună pentru ei", a spus Carmen Brumă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro