VIDEO / Prima reacţie a mamei bătută pe stradă de propriul fiu. Ce i-a spus înainte. "Am vorbit cu extratereştii şi e ziua judecăţii"

+3 click pentru
galerie

Mama bătută de propriul fiu © Sursă foto: Captură Acces Direct

Imaginile apărute astăzi în spaţiul public, în care un bărbat îşi bate propria mamă, au cutremurat o ţară întreagă. Au fost scene halucinante, surprinse de o cameră de supraveghere. Scene de o cruzime fără margini, în care vedem cum o femeie în vârstă e luată la şuturi de parcă ar fi o minge, chiar de fiul ei. 

Maria Niţoiu, mama bărbatului bătăuş, a vorbit pentru "Acces Direct" despre incident şi a oferit informaţii cutremurătoare despre boala fiului său.

"Mi-am făcut treburile, am dat tratamentul, a dormit două ore, până la 23.00 și după aceea zice: Acum stăm, am vorbit eu cu extratereşrtii, cu Dumnezeu și acum e ziua judecății. Mamă, pe tine te judec, mamă. Uite, tata e mort în pat, tu ai omorât toată lumea, Așa a început. Zic, lasă mamă am puțină treabă și mă duc puțin la baie și să beau apa. Eu atunci am fugit pe scări în jos, mi-am luat telefonul fără să observe el și cheile și o țigară. Să cer ajutor, să sun la salvare, fără să știe el, că dacă făceam lucrul asta el era în crize cine știe ce spărgea pe aici, poate îl omorâ pe soțul că el nu mai vedea ", a spus mama bărbatului bătăuş.

Povestea femeii este cutremurătoare, aşa cum a povestit la Acces Direct.

"Să nu cumva să dai, mamă, cumva telefon la salvare sau să mă ia, eu i-am văzut criza. A fost frica ca eu să nu mă duc undeva să apelez să vina salvarea. Nu vrea să mai vadă salvarea și poliție.  Zic eu; nu mamă, nu. Nu o să fac eu lucrul asta, dacă tu te simți bine, văd eu că tu vorbeşti cu extratereştrii.  Eu m-am dus jos, am văzut lumea aici vis-a-vis la stop și am încercat să traversez, să-mi formeze cineva numărul de telefon de aici, că aveam telefonul la mine. Când să traversez m-a prins, a coborât după mine, a simțit, ajunsesem în drept la magazin și zice: Mamă, vino înapoi acasă, ce vrei să faci? Zic: nu nimic, am vrut să mă duc la chioșc aici. Zice: lasă că știu eu ce vrei să faci, hai să mergem în casă.  Hai să mergem sus, ce să facem, eu știam dacă mă iau după el acum o să mă omoare. Cine știe ce toane are și gata. Am traversat aleea și după a început să îmi zică cuvinte urâte ", a mai spus Maria Nitoiu.

Maria Nitoiu a povestit cu exactitate momentele prin care a trecut.

"Mi-a dat doi pumni la mijlocul aleei, m-a trântit în boscheți acolo, eram în pijama, mi-au căzut telefonul, cheile. Eu tot țineam de telefon să mă duc să cer ajutorul. Soțul era blocat ce să mai fac. M-a bautut aici. I-am spus: Mamă, tu știi că eu sunt mama ta? De ce dai în mine, Cătălin, de ce mă bați? Eu sunt, sunt mamă. Dupa ce m-a bătut, zic mamă, nu am făcut nimic, mergem sus.  Eu am fugit pe partea pe unde trec mașinile, am traversat strada, am fugit la oameni să cer ajutorul eram deja bătută. Am stat între oameni, m-am băgat între lume la chioșc și m-a tras. Ce-i cu tine aici? S-a uitat în stânga, dreapta să vadă salvare sau poliție. M-a tras mi-a rupt mâneca de aici. Eram deja bătută nu știu dacă conștientiza că fata mea era deja plină de sânage.  M-a târât cum târăști o sanie nu știu câți metri. După accea zic, domnule, va rog să să mă ajutați, e fiul meu și are probleme psihice. Au venit doi domni de acolo și zic las-o în pace că e mama ta. M-a luat în brațe să treacă strada cu mine și a dat cu mine de pământ.  Zice că i-a spus lui taică sau, a intrat în casă, am bătut-o pe mama. El a făcut o cădere psihică, avea tratament și avea halucinații și auzea voci, mi-a spus lucrul acesta. Urma un tratament neurologic cu diferite vitamine, calciu și niște pastile pentru retard, nu știu ce sunt alea ", a mai spus femeia.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro