VIDEO / Snopită în bătaie de iubit. Tânăra mămică a rămas desfigurată!

+3 click pentru
galerie

Tânără mamă bătută de iubit © Foto: Captură Antena 1

Cu ochiul umflat şi speriată de moarte! Mariana încă tremură de frică după episodul sângeros pe care l-a trăit! Mariana, tânăra din imagini a trăit un coşmar din care credea că nu se va mai trezi niciodată.

Mariana s-a îndrăgostit de un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, iar la scurt timp aceştia s-au mutat împreună. Deşi credea că totul este doar lapte şi miere, ei bine, lucrurile nu au stat nici pe departe aşa, iar bărbatul iubitor de la început s-a transformat în cel mai rău coşmar al său, potrivit "Acces Direct".

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Dată afară de propria fiică, în prag de Crăciun. Bătrâna de 87 de ani a rămas pe drumuri. "Îmi vine să mor"

"Ne-am cunoscut pe Facebook, părea totul foarte frumos la început. Am vorbit trei săptămâni cu el până să ne mutăm împreună. S-a purtat frumos cu mine în primele două săptămâni. Încet, încet a început să vorbească urât. În fiecare seară ceartă, discuţii, eu am avut câţiva bani şi i-am spus să-mi dea o parte din banii pe care i-am cheltuit să merg la părinţii mei, la familia mea, de aici a început", a spus Mariana la "Acces Direct".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro