VIDEO/ Tânără găsită moartă într-un parc din Sectorul 6 al Capitalei

Tânără găsită moartă într-un parc din Sectorul 6 al Capitalei © arhiva

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost găsită moartă, sâmbătă dimineață, într-un parc din sectorul 6 al Capitalei. Sesizarea a venit prin apel la 112, iar corpul femeii a fost imediat transportat la INML pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat, potrivit digi24. 

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 08:00 Poliția a fost sesizată prin apel la 112 că într-un parc din Sectorul 6 este o femeie moartă. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Biroului Morți Suspecte-Serviciul Omoruri. 

Trupul femeii a fost ridicat și transportat ulterior la Institutul Naținal de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei pentru a se afla cu exactitate cauzele decesului. 

„Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, potrivit digi24. 

Din primele informații, în locul în care trupul femeii a fost găsit fără viață s-ar fi aflat mai multe pastile, ceea ce indică la prima vedere că femeia ar fi putut să se sinucidă, însă momentan se așteaptă rezultatul de la INML.  

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro