VIDEO / Tatăl Vulpiţei, în direct prin telefon! Ce se întâmplă cu relaţia celor doi? Veronica: "Fii bărbat şi nu te mai uita la altele!"

VIDEO / Tatăl Vulpiţei, în direct prin telefon! Ce se întâmplă cu relaţia celor doi? Veronica: "Fii bărbat şi nu te mai uita la altele!" © captură

Lucrurile au luat amploare în momentul în care tatăl Vulpiţei a intrat în direct, prin telefon. Ce se va întâmpla cu cuplul momentui? Ce i-a reproşat Veronica lui Viorel? Unde vor ajunge cei doi? 

Tatăl Vulpiţei nu s-a putut abţine şi a decis că este momentul să intre în direct şi să-şi apare fiica de spusele lui Viorel. Bărbatul susţine că ginerele lui stă degeaba la Capitală şi nu vrea să muncească absolut deloc. 

"Viorel stă degeaba şi nu vrea să muncească ca bărbat. El stă degeaba acolo!", susţine tatăl Vulpiţei.

Viorel nu a tăcut şi a răbufnit în situaţia dată. Este de părere că din cauza Veronicăi el nu se poate angaja nicăieri, deoarece ea refuză toate ocaziile care se ivesc. Viorel susţine că insistă de fiecare dată, dar Vulpi nu vrea nici în ruptul capului.

"Aţi întrebat-o pe Veronica unde voiam să ne ducem astăzi şi i-am zis să nu rateze cursurile astea care se fac acum, două săptămâni. Şi înainte când trebuia să ne ducem la alte cursuri şi nu s-a mai putut, i-am zis că nu o să se mai întâlnească cu aşa ceva. Eu încerc să-i spun şi ea nu vrea să cadă de acord.", a zis el. 

Tatăl este dezamăgit de ginerele lui şi mai ales de felul în care a dănţuit cu dansatoarea sexy invitată în platou. Consideră că Viorel ar trebui să-şi ia fetiţa şi să trăiască liniştiţi, departe de orice ispite. Ei bine, Vio nu s-a putut abţine şi a sărit cu gura, trăgându-şi socrul la răspundere:

"Eu vreau să te întreb altceva. Dacă vine o fată şi te invită la dans, ea singură, ce-i de făcut atunci? Refuzi şi nu te duci să dansezi cu ea?"

Vulpiţa îi dă dreptate tatălui, însă Mara Bănică sare în apărarea lui Viorel: "Lasă, că şi tu ai dansat cu Ţzanca"

Lucrurile s-au dezlănţuit cu adevărat în clipa în care Viorel a recunoscut că i-a cerut numărul de telefon dansatoarei. Nedumerită de situaţie, Mirela Vaida a intervenit şi l-a întrebat pe bărbat care este scopul pentru care a făcut acest gest. 

"Nu aveam niciun gând. Eu am vorbit cu ea, doamna Mirela. M-a invitat afară şi i-am zis dacă vrea să vorbim ca prieteni, vorbim şi gata, că altceva nu o să se întâmple", susţine Viorel.

Vulpiţa este foc şi pară, iar gelozia este mai mult decât vizibilă, fiindu-i teamă să nu fie înşelată: "Să stea să vorbească: Ce faci amantă, nu vii la mine? Fii bărbat şi nu te mai uita la altele!". Dar asta nu se va întâmpla, deoarece Viorel şi-a asigurat iubita că el nu este genul care face prostii: "Bărbaţii se uită, dar eu nu fac prostii".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro