UPDATE: VIDEO / Tragedie înainte de parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia! Un soldat a murit după ce s-a urcat pe un tanc

+3 click pentru
galerie

Un soldat a murit după ce s-a urcat pe un tanc © Captură video

UPDATE: Alex Orosz a murit astăzi. El este soldatul care a murit electrocutat. De mai bine de un an forma un cuplu cu cântăreaţa Paula Moldovan. 

O adevărată tragedie a avut loc vineri dimineaţă în Alba Iulia, înainte de parada de 1 Decembrie. Un soldat a murit după ce s-a urcat pe un tanc şi s-a electrocutat.

Totul s-a întâmplat vineri dimineaţă, în gara din Alba Iulia, în timpul descărcării unor tancuri pentru parada de 1 Decembrie de la alba Iulia. Soldatul s-ar fi atins de linia de curent a căii ferate care se pare că în mod normal ar fi trebuit să fie fără curent.

La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj al IPJ Alba dar şi de la ISU Alba, însă din păcate, nu s-a mai putut face nimic penru tânărul subofiţer, potrivit alba24.ro. Ancheta a fost preluată de MAPN. Toţi oamenii au fost îndepărtaţi din zonă pentru a fi făcute verificări. 

„Am văzut când s-a ridicat și a atins cablul de înaltă tensiune. L-a aruncat de acolo ca pe o păpușă. S-a urcat pe tanc și s-a văzut o flamă, o bubuitură. Era cineva cu el acolo, erau soldați. A atins cu capul un fir de înaltă tenisune”, spune un martor.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro