VIDEO / Tunsă cu un cuţit şi bătută cu furtunul! O mamă în vârstă de 25 de ani, disperată: "A început calvarul"

+2 click pentru
galerie

Alexandra Simion © captură video

Nu s-a inventat cuvântul care să descrie iadul prin care a trecut Alexandra, o tânără mamă din Tulcea. Iar ultima tortură a soțului i-a lăsat la vedere toate cicatricile vieții inundate în sânge! Iar rănile, pe care le are, îi vom aminti veșnic de clipele cumplite prin care a trecut.

Citeşte şi - Una dintre fiicele bărbatului omorât pe trecerea de pietoni de o şoferiţă drogată, declaraţii dureroase: "Sora mea are 15 ani, e traumatizată"

Tunsă la chelie cu un cuţit, bătută cu fierul şi lovită pe spate, cu bestialitate, cu un furtun, Alexandra este carne vie! Nu are niciun loc pe piele sau în inima ei care să nu o doară

"Câtă treabă făceam tot nu era mulţumit. Dădea în mine. Acuma, am fost bătută cu furtunul care trage la canal.... cu ăla m-a bătut şi m-a facut din hal nehal. (...) A început din gelozie, vorbea cu cineva pe Facebook, el tot mereu se ducea în sat şi era influenţat de lume. El apleca urechea la toată lumea, de atunci a început calvarul. M-a tuns de faţă cu copiii. Cu furtunul m-a bătut în cap. Nu am putut să mă duc la poliţie, mi-era frică de el. După iar începea. I-au spus vecinii, că nu e bine, nu e frumos, dar... Nu, de băut nu bea. Numai treaz. Se poartă bine cu copiii, nu îi bate, îi mai înjură aşa, dar nu îi bate. Le era frică şi lor. Îi ţinea afară, pe hol, dar copiii aud ţipete. Are părinţi, dar nu vorbeşte cu ei. Ei ştiu ce se întâmplă, dar nu se bagă de frica lui. Le e frică şi vecinilor de el. Prin sat nu a acces să ies, numai în casă, din cauza geloziei. Nu lucrează. Face taximetrie cu maşina, cară oamenii", a spus mama Alexandra Simion.

"Am fost la un băiat acasă, am stat cu vreo săptămână, el nu a vrut să stea cu mine şi m-a dat lui. de atunci am rămas cu el. Am făcut trei copii cu el, mai aveam unul din altă relaţie. Nu făcea diferenţe între al meu şi ceilalţi, ce lua, lua la toţi. Da, merg la grădiniţă, la şcoală. Nu m-a căutat deloc. Nu m-a întrebat nimic, copiii au vorbit cu el. (...) Am recunoscut, îmi asum vina. Dacă o fi nevoie să mă duc la închisoare. Am tuns-o şi am ras-o în cap pentru că avea păduchi", a mai spus Alexandra Simion.

Simona Gherghe a fost lăsată fără cuvinte de cazul Alexandrei Simion. "Eşti o fată foarte frumoasă, ai nişte ochi superbi, am văzut poza cu tine cu părul lung şi erai minunată. Să ştii că părul creşte. E important să-ţi vindeci rănile din suflet şi să fii puternică în continuare", i-a spus Simona Gherghe.

Ionel Mocanu susţine că are un motiv pentru care a mutilat-o pe Alexandra. "Am venit din Olanda pe data de 7, am lăsat-o cu o sumă de bani, a mai luat împrumut din sat, a făcut datorie, nu au fost o problemă. Vecina mi-a spus că soţia mea a furat găini. Mă chinui cu ea de 7,8 ani. am găsit-o cu găinile furate. M-am supărat şi i-am dat, nu un furtun, două, poate şapte, opt", a spus Ionel Mocanu, bărbatul care a mutilat-o pe Alexandra Simion.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro