VIDEO / "Tzancă Uraganu", show total pentru cel mai periculos clan mafiot! Odă pentru „Regele” scăpat din puşcărie

+2 click pentru
galerie

Lăutarul Tzancă Uraganu a făcut un show de zile mari, în cadrul unei petreceri restrânse, care a fost organizată cu ocazia eliberării unuia dintre cei mai vechi și mai cunoscuți lideri ai lumii interlope din București.

Nicolae Duduianu, alias Pian, a fost eliberat, recent, după ce, la începutul anului, a fost arestat pentru tentativă de omor. În vârstă de 60 de ani, bătrânul Pian a călcat intenționat un om cu mașina, pe motiv că, deși trecea pe verde, pietonul se mișca prea încet și i s-a părut că are o atitudine lipsită de respect. Identificat câteva zile mai târziu de polițiștii Serviciului Omoruri, Pian a fost arestat preventiv. Cu toate că nu stat nici măcar un an în spatele gratiilor, acesta a ajuns deja acasă, iar familia i-a pregătit o petrecere de bun venit, care s-a dorit a fi mult mai discretă decât cea organizată cu ocazia eliberării fiul său cel mare, Emil, care a avut parte inclusiv de un foc de artificii. Pentru bătrân, copiii l-au adus acasă pe cunoscutul lăutar Tzancă Uraganu (nepot al lui Pian), care a mers fără formație. Tzancă a cântat la rece melodii personalizate, unele compuse la fața locului, dedicate exclusiv lui Pian, despre care a spus că este marcă înregistrată, iar copiii săi sunt “lei de rasă”.

Nicolae Duduianu era cunoscut dinainte de 1989, însă a cunoscut celebritatea, ca interlop, după Revoluție. Acesta era recunoscut drept unul dintre cei mai violenți bătăuși de stradă, iar pentru felul în care obișnuia să-și lovească victimele s-a ales cu porecla de Pian.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro