VIDEO / Ultima dorință a lui Denis, fiul fostului fotbalist Cosmin Pașcovici. Au curs râuri de lacrimi pentru băiatul de numai 13 ani!

Cosmin Pașcovici și familia © Facebook

Denis, fiul fostului fotbalist Cosmin Paşcovici, a murit după o foarte grea şi îndelungată suferinţă. Băiețelul s-a luptat mult timp cu bolile care îl condamnaseră la o viață în scaun cu rotile. 

CITEȘTE ȘI - Fiul fostului fotbalist Cosmin Pașcovici s-a stins din viață! Avea doar 13 ani

Denis Pașcovici a fost un mare fan al echipei naționale de fotbal a României și un dinamovist înfocat. Pentru că tricolorii noștri au avut aseară un meci destul de greu cu naționala Lituaniei, Cosmin Pașcovici, fostul fotbalist ce a activat la FC Dinamo București, Farul Constanța și multe altele, le-a transmis jucătorilor de la națională un mesaj extrem de emoționant. Denis, fiul lui care în acele momente se zbătea între viață și moarte, a avut o ultimă dorință, aceea ca România să câștige meciul de aseară. Dorința i-a fost îndeplinită, dar Denis era plecat demult printre îngeri, în timp ce tricolorii jucau pentru el...

„Salut, băieți! Numele meu este Cosmin Pașcovici, fost jucător al echipelor FC Dinamo București, farul Constanța, UTA Arad și nu în ultimul rând, al echipei naționale, unde am jucat alături de antrenorul vostru, Cosmin Contra și am să vă spun pe scurt. 
Băiețelul meu, Denis Pașcovici a făcut sâmbătă un atac cerebal și este la spital în comă. Creierul îl are inundat de sânge și nu știm dacă va mai trăi sau dacă va mai lupta. Dacă puteți, meciul acesta să-l jucați pentru Denis, pentru băiatul meu luptător, care se zbate între viață și moarte, el fiind un mare fan al echipei naționale. Și mi-aș dori din toată inima, pentru că s-ar putea să fie ultimul meci pe car îl va prinde...să câștigați pentru el. Vă mulțumesc mult...”
a fost mesajul postat de Cosmin Pașcovici, pe Facebook. 

Clipul video poate fi văzut AICI

"În această seară s-a stins din viaţă Denis, băiatul fostului internaţional Cosmin Paşcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorinţă a fiului aflat în suferinţă după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naţionale l-au primit acum, la şedinţa dinaintea partidei Lituania-România. Federaţia Română de Fotbal şi Echipa naţională de fotbal a României transmit condoleanţe şi sunt alături de familia îndurerată. Odihneşte-te în pace, Denis!", a fost mesajul postat de echipa naţională de fotbal, pe Facebook.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro