VIDEO / Ultimul interviu al lui Cristian Ţopescu difuzat de Antena Stars! "Televiziunea îţi poate lua capul..."

Cristian Ţopescu

Unul dintre ultimele interviuri acordate de Cristian Ţopescu a fost difuzat de Antena Stars, unde regretatul comentator sportiv a fost invitat la emisiunea "Dincolo de aparenţe".

Cristian Ţopescu a povestit cum a luat lecţii de dicţie cu ajutorul tatălui. Acesta îi înregistra emisiunile, apoi îi spunea unde greşea. Aceaşi metodă a folosit-o şi fostul comentator sportiv cu fiica lui, Cristina Ţopescu. "Tata m-a ajutat foarte mult la dicţie. El avea un magnetofon şi mă înregistra mereu. A observat că aveam un 'ş' aparte care nu îşi avea locul acolo. El nu m-a lăudat, astfel îmi spunea doar ce trebuie îndreptat. Cel care îţi vrea binele trebuie să îţi spună doar ce trebuie îmbunătăţit. Acelaşi lucru l-am făcut şi eu cu fiica mea, Cristina. Îi înregistram emisiunile şi apoi le discutam. Ajută foarte mult la dicţie. Televiziunea îţi poate lua capul dacă eşti lăudat, de asta trebuie să ţi se spună numai ce greşeşti", a declarat regretatul comentator sportiv la Antena Stars.

Cristian Țopescu a murit astăzi, la vârsta de 81 de ani, după ce fusese internat la Spitalul Elias, în stare gravă, conform digi24.ro. Un purtător de cuvânt al spitalului confirmase în urmă cu puțină vreme că îndrăgitul fost comentator sportiv se afla la terapie intensivă, în stare gravă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro