VIDEO / Un bărbat din Argeş şi-ar fi ucis prietenul pentru că l-a prins cu soţia! Declaraţiile cutremurătoare ale vecinului

Crimă Argeş © Captură video

Şi-ar fi ucis prietenul, pentru că l-ar fi prins cu soţia lui! Iar mai apoi şi-ar fi chemat un vecin ca să-i arate ce ar fi fost în stare să facă. Este povestea unui bărbat din Argeş, care ar fi comis o crimă odioasă.

Primul care ar fi ajuns acasă la criminal este un vecin. Acesta a povestit pentru "Acces Direct" cum a aflat totul şi ce a făcut când a văzut crima. 

"Eu eram undeva la un saivan de capre, l-am sunat pentru că aveam nevoie de o piuliţă de opt, mi-a răspuns: vino, că am o mortăcină în casă. Vino că am omorât un om! (...) Nu îl recunoştea pe el mort, absolut deloc. Era (n.r. beat). Eu l-am întrebat de ce l-a omorât. A zis că l-a prins la femeie. Dar femeia era la muncă, schimbul unu. (...) Am intrat, l-am văzut, i-am zis cine e. Am sunat la poliţie", a declarat unul dintre vecinii celui acuzat de crimă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro