VIDEO / Un patruped oferă cea mai bună lecţie de circulaţie. Cum a fost surprins câinele

Un patruped oferă cea mai bună lecţie de circulaţie © Captura video

Accidentele provocate în trafic sunt cele mai frecvente accidente care provoacă şi moartea multor persoane. 

Pentru că pietonii nu respectă culoarea semaforului ori pentru că nu se asigura atunci când se angajează în traversarea unei străzi, dar şi din cauza şoferilor neatenţi, vitezomani sau care se urca băuţi la volan, din aceste cauze, multe persoane îşi pierd zilnic viaţa pe şoselele din România.

Recent, un patruped a fost filmat în timp ce oferea cea mai bună lecţie de circulaţie. Astfel, animalele dovedesc încă o dată cât de intelgente sunt, chiar şi atunci când vine vorba de reguilile de circulaţie.

Animalul a fost surprins de camera de bord a unei maşini pe o stradă din Ploieşti.

Imaginile sunt de-a dreptul înduioşătoare, devenind la scurt timp virale pe internt, Internuţii s-au arătat plăcut surprinşi de gestul făcut de patruped.

Chiar înainte de a păşi pe trecerea de pietoni, câinele s-a oprit, s-a asigurat că maşina care se îndrepta spre el va opri şi îi va da prioritate, după care a trecut până la jumatatea trecerii, unde s-a asigurat şi din sens invers.

Animalul a fost surprins de camera de bord a maşinii traversând mândru nevoie mare, dar şi extrem de liniştit. Exact aşa cum se spune, fără să alerge pe trecerea de pietoni.

Şi şoferul care se afla la volanul maşinii a fost surprins plăcut de gestul şi atitudinea câinelui. Ba chiar, pe fundalul filmării acesta se aude spunând „Hai, cățelul! Hai! Bravo!”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro