VIDEO / Vedetele de la "Ultimul trib" au mâncat împărătește. "Am sărit ca nebunii pe mâncare ca să o sfâșiem repede"

+3 click pentru
galerie

Au mancat pe saturate la "Ultimul trib" © captura video Antena 1

În urma jocului "Căpitanilor", lemurii au câștigat o masă cu multe bunătăți. Toți membri echipei sunt extrem fericiți că în sfârșit pot mânca pe săturate.

Membri echipei "Lemurilor" s-au înfruptat pe săturate din preparate, mai ales că au avut de ales dintr-o varietate de bunătăți. "În primul rând, m-am bucurat eu că am câștigat masa. Toată lumea a fost bucuroasă că am avut mâncare normală cu pește, cu carne. Am sărit ca nebunii pe mâncare ca să o sfâși  M-a cam luat burta și nu doar pe mine, ci și pe Sorana" , a spus Dima.  

"Am băgat în mine de parcă am băgat pe geam. Cea mai mare problemă în momentul în care în sfârșit vine acea zi în care mănânci, nu mai poți să bagi. Am luat o lingură și m-a luat cu leșin.", a spus și Sorana. 

Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei vor trăi într-o casă făcută din bambus și frunze de palmier și își vor spăla lucrurile, dar și pe ei în singurul loc din sat în care există o sursă de apă! ”Asta e baie sau dulap?!”, au exclamat aceștia. Cum se vor descurca aceștia să își procure hrana întocmai ca localnicii, adică pescuind sau prin troc, dar și să o prepare pe foc de lemne la fiecare masă, telespectatorii pot vedea joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, în noile ediții ”Ultimul Trib”.

În tot acest timp, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate pentru a putea rămâne în cursa finală ce le poate aduce premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro