VIDEO / Viorel a găsit un bileţel suspect în hainele Vulpiţei! Veronica a izbucnit în lacrimi, în direct: "Tu nu ai văzut ce scrie acolo?" 

VIDEO / Viorel a găsit un bileţel suspect în hainele Vulpiţei! Veronica a izbucnit în lacrimi, în direct: "Tu nu ai văzut ce scrie acolo?" © captură

Colac peste pupăză, Viorel i-a cotrobăit prin haine Vulpiţei şi a găsit un bileţel pe care scria un număr. Oare cine este persoana pe care Veronica a ales să o ţină ascunsă, pe hârtia din dulap? 

Lucrurile au luat amploare în serialul Viorel şi Vulpiţa. După ce tatăl Veronicăi şi-a acuzat ginerele că nu munceşte şi că face ochi dulci altor femei, acum, o nouă veste dă situaţia peste cap. Viorel a umblat prin hainele Veronicăi şi a găsit un bileţel pe care scria un număr de telefon.

Imediat cum s-a deschis subiectul, Vulpiţa a izbucnit în lacrimi şi a început să zică că este al naşului ei, acuzându-l pe Viorel că-l bagă fără sens în cearta lor. 

"E al lui naşu, deşteptule. De ce îl bagi pe el? Viorele, eşti.. Tu vrei să-l bagi şi pe el, nu? Nu ştiai că ai vorbit cu el? Tu nu ai văzut că acolo scrie moşu Gelu?", a zis Vulpiţa printre lacrimi. 

Ehe, şi ce credeţi? Numele "naşului" este Gelu. Când a auzit acest lucru, Mirela Vaida şi-a amintit imediat de un anume Gelu, la care Vupli treabuia să meargă. Se pare că lady a noastră a trecut numărul naşului pe cartea de vizită de la o pensiune, deoarece nu voia să-l piardă. Ba chiar, după ce a zis că l-a găsit pe o foaie, Veronica şi-a schimbat povestea, cum că l-a luat din telefonul lui Viorel. 

"L-am trecut ca să nu-l pierd, că era pe o foaie. Tu vorbeşti cu el la telefon. Gata, viorele! Îl bagi şi pe el, nu?", a zis ea. 

Lacrimile Vulpiţei nu s-au oprit aici, continunând să-l certe pe Viorel pentru că i-a umblat printre haine. În plus, i-a atras atenţia că ar fi trebuit să o întrebe înainte de a face asta, că de, "aşa e frumos, nu?".

Şi cum nervii au atins cote maxime, Vulpi a răbufnit. I-a zis lui Viorel că o să-l părăsească, pentru că s-a săturat să se lege de ea şi de membrii familiei. Ba chiar, Veronica i-a zis că ea niciodată nu s-a luat de părinţii lui. Păi e frumos ce faci, măi Vio? 

"Din cauza ta, Viorele. Că ţi-ai băgat nasul. Controlezi în toate, bagi nasul! De ce mă bagi în necaz? Ai să rămâi singur! Gata, nu mă mai interesează de tine! Te legi de moşă-miu, de taică-miu! Eu m-am legat de părinţii tăi?", a spus Vulpi. 

Producătorii au luat decizia de a-l suna pe Gelu, care s-a dovedit a fi naşul Vulpiţei. Însă, înainte de asta, nervii au făcut-o pe Veronica să gafeze în direct: "Dacă e moşă-miu, atunci o să te scuip în ochi".

Nici după ce s-a aflat că este vorba despre naş, lacrimile Vulpiţei nu s-au oprit. Ba chiar, Veronica i-a zis lui Viorel că nu are încredere ea, jignindu-se de una singură. 

"Ţi-am zis că e moşă-miu? N-ai încredere în mine, Viorele! Adică sunt proastă, nu? Doamne iartă-mă, am ajuns şi proastă. Îmi fac şi cruce Viorele!", a mai zis ea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro