Caz teribil în Giurgiu! Au răpit o fată și au supus-o unui ritual satanic greu de imaginat

Caz teribil în Giurgiu! Au răpit o fată și au supus-o unui ritual satanic greu de imaginat © Captură video

Caz absolut șocant în Giurgiu, unde o adolescentă de 16 ani a fost răpită și supusă unui ritual satanic greu de imaginat de către mai mulți tineri. Totul s-a întâmplat în luna iulie, însă a ieșit la iveală abia acum.

Potrivit informațiilor aflate de procurorii DIICOT, tânăra de 16 ani a fost violată de un tânăr de 25 de ani după ce a făcut un ritual satanic, ajutat fiind de un prieten. Se pare că în clădirea abanadonată au fost mai multe persoane care au consumat alcool, cumpărat chiar de tânărul acuza de viol, scrie giurgiuveanul.ro.

Potrivit DIICOT, în mijlocul clădirii părăsite era un desen cu o hexagramă, iar pe fiecare colț era o candelă. Un prieten l-a tăiat pe T.I.A (n.r. tânărul acuzat de viol) cu un ciob în ambele palme, iar cu sângele lui a stropit fiecare colț al hexagramei. Totul în timp ce de pe un telefon se auzeau melodii de tip satanist.

Ulterior, văzând că fata este speriată, a drogat-o, iar ea și-a pierdut cunoștința. Victima s-a trezit abia a doua zi, dezbrăcată, cu cioburi înfipte în palme, dar și cu dureri în zona abdomentului și în zona genitală. Fata era așezată pe o saltea care fusese carbonizată. 

După ce a fost prins, în telefonul lui T.I.A s-a găsit un fișier cu scenele care au avut loc în ziua respectivă din iulie. În imagini se vede cum acesta întreține un raport sexual cu victima. Filmulețul ar fi ajuns și pe rețelele de socializare. 

"La data de 04.11.2019, Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea preventivă a inculpatului T.I.A. pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale", au transmis procurorii DIICOT. 


facebook whatsapp twitter pinterest