Violatorul Luizei Melencu suferă de o boală incurabilă. Ambulanța a ajuns de urgență la Arestul Capitalei

Violatorul Luizei Melencu suferă de o boală incurabilă. Ambulanța a ajuns de urgență la Arestul Capitalei © arhiva

Gheorghe Dincă, bărbatul care le-ar fi omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșasanu a făcut declarații șocante în urmă cu doar câteva zile. Ștefan Risipiceanu a fost cel cu care aceasta a colaborat și care ar fi violat-o pe Luiza. Aflat în Arest, ambulanța a ajuns de urgenă pentru că bărbatul suferă de o boală gravă. 

În urmă cu doar câteva zile, Gheorghe Dincă a mărturisit că cel care i-a fost complice în cazul Luizei Melencu a fost Ștefan Risipiceanu, barbatul care a și violat-o pe tânăra adolescentă. Acesta a fost arestat, însă în această dimineață ambulanța a ajuns de urgență la Arestul Capitalei, deoarece i s-a făcut rău.

Bărbatului i-au fost acordate primele îngrijiri medicale la fața locului, însă sursele transmit că acesta suferă de o boală incurabilă, potrivit stiripesurse.ro

Ce spune Risipiceanu despre viol

În faţa anchetatorilor, potrivit Observator, Ştefan Risipiceanu neagă acuzaţiile că ar fi violat-o pe Luiza, însă mărturiseşte că victima ar fi fost o altă fată. Abuzurile ar fi avut loc înainte de 14 aprilie, data la care Luiza Melencu a dispărut după ce s-a urcat la ocazie în maşina lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă și-a scris memoriile, astfel că anchetatorii a aflat că Risipiceanu este cel cu care monstrul din Caracal ar fi ”colaborat” la moartea Luizei Melencu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro