Viorel Cataramă, ”vizitat” de două ori pe zi de polițiști, după ce a anunțat că s-a autoinfectat cu noul COVID-19. Care este adevăratul motiv: ”Eu sunt un om responsabil” / VIDEO

Viorel Cataramă, ”vizitat” de două ori pe zi de polițiști, după ce a anunțat că s-a autoinfectat cu noul COVID-19 © Arhiva

Viorel Cataramă, milioanarul care a mers în comuna Bărbulești, Ialomița, pentru a se autoinfecta este acum ”vizitat” de două ori pe zi de oamenii legii. Cunoscutul afacerist s-a ales cu dosar penal, iar acum este și sub ”lupa” autorităților. 

Viorel Cataramă și-a dorit să se autoinfecteze pentru a demonstra că nu va păți nimic, însă a greșit. Căci acum s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, dar se află și sub ”lupa” autorităților. 

Milionarul a vorbit în direct la Antena Stars despre starea sa actuală de sănătate, dar și despre ce măsuri a luat în această perioadă. 

”Nu sunt singur pe lume, îmi monitorizez starea de sănătate în permanență și nici nu sunt un sinucigaș. Nu m-am mai vazut cu nimeni pentru că sunt un om responsabil”, a precizat Cataramă. 

Totodată, milionarul a dezvăluit faptul că este ”vizitat” de oamenii legii de două ori pe zi. În aceste condiții, Cataramă nu poate părăsi domiciliu și intra în contact cu alte persoane. 

”Din momentul în care m-am autoinfectat, singur am venit acasă și nu am mai intrat în contact cu nicio persoană. Eu primesc vizita Poliției de două ori pe zi. Ei trebuie să vadă că eu sunt acasă, în autoizolare. Trebuie să aibă contact vizual direct cu mine, de la o distanță corespunzătoare, în așa fel încât să nu trasmit nimic, iar ei să nu pățească nimic”, a mai spus milionarul Viorel Cataramă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro