Viorel, complicele sau păcăliciul Vulpiței? Soțul Veronicăi a fost supus testului poligraf

Viorel, complicele sau păcăliciul Vulpiței? Soțul Veronicăi a fost supus testului poligraf © captura video

Se adâncește și mai mult misterul în relația Veronicăi și a lui Viorel. Cei doi soți au întâmpinat noi probleme, mai ales de când a apărut în peisaj și Marian, amantul Vulpiței, care este hotărât să își facă dreptate. 

Viorel a răspuns la întrebări precum dacă a știut că Vulpița a întreținut relații intime cu alți bărbați sau dacă a bătut-o de mai mult de două ori. Bărbatul a trecut cu brio testul poligraf și nu a răspuns la întrebările din cadrul testului. Pe de altă parte, Vulpița l-a acuzat pe nașul fetiței sale de că a încercat să o violeze. Prin telefon a intervenit, în direct, nepoata nașului, care a negat vehement cele spuse de Vulpiță.

"Ea l-a sunat să îi dea o sticlă cu lapte, l-a chemat la ea. Ca să iasă basma curată a spus în fața socrilor că a venit să o violeze. Au cheltuit 20 de milioane să le boteze fiica, se ducea unchiul meu mereu să le dea de mâncare. El atunci era în drum spre muncă.", a declarat nepoata nașului. 

"N-am inventat, n-au recunoscut ei. Merg la detector, da.", a spus Veronica. 

Povestea cu violul se repetă în cazul nașului fetiței celor doi?

Și Marian a fost supus testului poligraf, iar tânărul din Vaslui a spus adevărul. El a fost întrebat dacă a întreținut relații intime cu Vulpița sau dacă a încuiat-o în mașină. Răspunsurile au fost negative. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro