O vedetă intervine în scandalul fetei din Baia de Aramă, luată pe sus cu mascații: „Plătesc acelui american banii, să lase fetița”

+2 click pentru
galerie

O vedetă intervine în scandalul fetei din Baia de Aramă, luată pe sus cu mascații: „Plătesc acelui american banii, să lase fetița” © spynews.ro

Mai multe persoane publice intervin în scandalul care a șocat o țară întreagă. După ce Sorina, o fetiță de 8 ani, a fost smulsă de mascați din căminul unde a crescut, pentru a fi dusă în SUA pentru adopție, o vedetă se oferă să o ajute pe micuță să se întoarcă la frații și mama ei.

Viorica Ancuța Cârcu este revoltată de situația Sorinei și se oferă să plătească 30.000 de dolari (sau euro), pentru a o ajuta pe Sorina să se întoarcă la cei pe care fata i-a considerat familia ei.

„Aşa nu, NUUU!

Să mi se dea un cont de bancă să depun suma de 30.000$/€

Eu, plătesc acelui American banii ... să lase fetița cu frații și mama ei.

Vă rog ajutaţi-o pe Sorina distribuind.

Eu, Viorica Ancuta Cîrcu vreau să plătesc acelui American suma care dânsul a platit-o.

Rog cineva să dea informații clare!?”, a scris Viorica Ancuța Cârcu, pe Facebook.

Nu s-a oprit aici, vedeta adăugând: „Sorina e de etnie roma si de asta 122 de familii nu au vrut-o. / Schimbari peste schimbari. Acum cred ca, cineva conduce acest circ mare... / Platesc ce Americanul a platit”.

Sorina a fost luată de acasă, cu mascații

Vă reamintim că imagini șocante au fost făcute publice. În imagini, Sorina, o fetiță de 8 ani din Baia de Aramă, este luată pe sus de mascați și luată de lângă fostul asistent maternal care a crescut-o. Micuța se află, în prezent, la familia ei adoptivă, din SUA.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro