Viorica Dăncilă, primele declarații după ce a aflat că a pierdut alegerile prezidențiale: „Am recuperat voturile”

Viorica Dăncilă, primele declarații după ce a aflat că a pierdut alegerile prezidențiale © arhivă

Viorica Dăncilă a oferit primele declarații, după ce a aflat că a pierdut categoric în fața lui Klaus Iohannis în cursa pentru Cotroceni, conform exit poll-ului realizat de Curs-Avangarde. 

Duminică, 24 noiembrie, în ziua în care s-a desfășurat turul doi al alegerilor prezidențiale, s-au aflat și primele rezultate ale exit poll-ului. Klaus Iohannis a câștigat în cursa pentru Cotroceni cu un procentaj aproximativ de 67% din voturi. 

Viorica Dăncila, candidata partidului PSD, a obținut, conform rezultatelor parțiale, 33% dintre voturile românilor. După aflarea veștii că a pierdut alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a făcut primele declarații.

Candidata PSD la prezidențiale a ținut să le mulțumească alegătorilor, colegilor de partid și... nu numai. 

"Vreau să le mulțumesc în mod special celor care au votat cu inima. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei din teritoriu, primarilor, simpatizanților PSD, tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea”, a declarat Viorica Dăncilă.

De asemenea, Viorica Dăncilă a ținut să menționeze că partidul pe care îl conduce „a recâștigat încrederea cetățenilor români care ne-au votat în 2016. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la alegerile europarlamentare, iar astăzi avem peste trei milioane de voturi, ceea ce înseamnă că avem numărul de voturi pe care le-am avut la parlamentartele din 2016 și care ne-au permis să intrăm la guvernare”.

Viorica Dăncilă rămâne optimistă și speră că PSD va câștiga alegerile locale și parlamentare. Privind rezultatul exit poll-ului, liderul partidului a precizat că ea și colegii săi vor aștepta să preia toate procesele verbale din teritoriu și finalizarea numărătoarei paralele.

„Atunci vom ști cu adevărat rezultatul voturilor de astăzi. Vă mulțumesc!", a încheiat Dăncilă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro