Vladimir Drăghia, dosar din cauza unei datorii incredibile / Detalii exclusive
De Narcis Voica.
Publicat pe 20.11.2022 la 23:38
Actualizat pe 20.11.2022 la 23:38
Vladimir Drăghia are din nou probleme cu justiția, după ce o firmă de recuperări de creanțe l-a dat în judecată, pentru o sumă incredibilă.
- Vladimir Drăghia ajunge din nou în fața judecătorilor
- El este vânat de creditori, pentru o datorie incredibilă
- În 2018, Drăghia a fost condamnat pentru că a condus sub influența alcoolului
Vladimir Drăghia va începe anul 2023 cu un proces, din cauza unei datorii pe care a uitat să o achite la timp. Conform informațiilor publice de pe portalul instanțelor de judecată, Drăghia avea de plătit o factură de 338 de lei și, fiindcă a omis să o achite, a fost dat în judecată de firma de recuperatori.
„Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 1 București, invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cauzei privind pe reclamanta KREDYT .... S.A. în contradictoriu cu pârâtul VLADIMIR ROLAND DRĂGHIA în favoarea Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti, căreia i se va înainta dosarul. Fără cale de atac”, au decis magistrații care au trimis dosarul colegilor de la Sectorul 2.
În urmă cu trei ani, Drăghia a fost condamnat în dosarul în care era judecat pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. "Condamnă pe inculpatul Drăghia Vladimir Roland la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani", au decis magistraţii din Constanţa.
Pe lângă această pedeapsă, Drăghia a mai primis şi mai multe interdicţii, dar şi obligaţii, printre care şi muncă în folosul comunităţii:
"Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere:
a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta;
b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;
d) să comunice schimbarea locului de muncă;
e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatului obligaţia de a frecventa un program de reintegrare socială derulat de serviciul de probaţiune.
Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei / Consiliul Local Sector 2 Bucureşti ca pe o perioadă de 80 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. Atrage atenţia inculpatului că, dacă cu rea-credinţă nu va respecta măsurile de supraveghere sau dacă nu va executa obligaţiile impuse sau va săvârşi o nouă infracţiune în termenul de supraveghere, instanţa va revoca suspendarea şi va dispune executarea pedepsei. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 de lei din faza de urmărire penală)".