Vrei sa afli mai multe despre Sezonul Reducerilor la credite nebancare? Vino la Provident!

Vrei sa afli mai multe despre Sezonul Reducerilor la credite nebancare? Vino la Provident!

Cauti sa beneficiezi de cele mai mari reduceri de anul acesta? Vrei sa profiti de promotiile Black Friday, insa te-ar ajuta o suma mai mare de bani? Hai la Provident si descopera super-promotia de Sezonul Reducerilor!

Doar in aceasta perioada ai ZERO comisioane la credite nebancare Provident, pentru ca tu sa iti finalizezi cu succes planurile din acest an! Vrei sa faci o investitie importanta? Acum este momentul, cu super-promotia de la Provident!

Iata cateva detalii despre conditiile de participare, precum si despre reducerile din acest sezon pentru credite nebancare:

Pentru inceput, vino la Provident si fa un imprumut in perioada 30.10.2019 - 26.11.2019. Poti opta pentru sume cuprinse intre 1000 si 4000 de Lei, avand rate fixe saptamanale si ZERO comisioane! Prin urmare, persoanele care doresc sa participe la campanie trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- pana la data inceperii Campaniei nu au incheiat niciodata un contract de imprumut cu Provident sau, daca au incheiat contracte de imprumut cu Provident, creditele nebancare aferente acestor contracte au fost achitate integral (lichidate) inainte de inceperea Campaniei (inainte de 30 octombrie 2019);

- incheie cu Provident, pe durata Campaniei, un contract de credit cu durata contractului de 62 de saptamani, pentru suma imprumutata de 1.000 Lei, 1.500 Lei, 2.000 Lei, 2.500 Lei sau 3.000 Lei sau un contract de credit cu durata contractului de 74 de saptamani, pentru suma imprumutata de 3.500 Lei sau 4.000 Lei;

- indeplinesc toate criteriile de eligibilitate pentru acordarea de credite nebancare, prevazute de reglementarile legale in vigoare si de procedurile / normele de creditare ale Provident. Iata care sunt aceste criterii:

• persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;

• venit fix minim de 300 de Lei pe luna dovedibil (adeverinta de salariu, interogare ANAF sau chiar talon de pensie, in cazul seniorilor);

• adresa de domiciliu sau de resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei;

• un numar de telefon valabil.

Prin urmare, daca indeplinesti toate conditiile de mai sus, iar solicitarea ta pentru credite nebancare este acceptata, vei beneficia si tu automat de avantajele acestei promotii Provident:

• Comision de analiza a dosarului: 0 Lei (de la 120 Lei standard);

• Comisionul de gestiune a creditului la domiciliu: 0 Lei (de la 20 Lei standard);

• Sume intre 1.000 si 4.000 Lei;

• Rate fixe saptamanale.

Vino la Provident si hai sa sarbatorim impreuna Sezonul Reducerilor! Alege credite nebancare de la Provident si ai parte de seriozitate, transparenta si servicii de cea mai buna calitate, orientate spre clienti! Nu rata aceasta ocazie extraordinara de a-ti duce planurile la bun sfarsit si depune chiar azi o solicitare pentru credite nebancare Provident! Solutiile simple sunt de multe ori cele mai la indemana, iar aceasta promotie speciala este ideala pentru a-ti vedea visurile implinite!

Descopera si tu avantajele unui credit nebancar cu zero comisioane si alege sa investesti inteligent banii in planurile tale! Profita de perioada promotionala 30.10.2019 - 26.11.2019, alege credite nebancare de la Provident si stabileste fundatia pe care iti vei cladi viitorul!


facebook whatsapp twitter pinterest