Vrei să dai o petrecere în timpul stării de alertă? Trebuie să știi că nu își poți invita toți prietenii, deoarece există un număr limitat de persoane

Vrei să dai o petrecere în timpul stării de alertă? Trebuie să știi că nu își poți invita toți prietenii, deoarece există un număr limitat de persoane © arhiva

Chiar dacă starea de urgență a trecut, ei bine lucrurile s-au mai relaxat puțin, însă tot sunt multe reguli care trebuie respectate. Dacă te gândeai să dai o petrecere, va trebui să știi că îți pot invita doar 8 persoane. 

Românii au așteptat cu sufletul la gură data de 15 mai pentru a putea să se întoracă înapoi la viețile lor, însă odată cu ridicarea stării de urgență a fost introdusă starea de alertă care, de asemenea, vine cu mai multe restricții pentru toți cetățenii. 

Una dintre ele este reprezentată de numărul maxim de persoane care pot sta într-un apartament sau într-o locuință, de exemplu, la o petrecere. Pentru acest lucru va trebui din păcate să-ți invitații doar persoanele cele mai apropiate, deoarece Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că vor putea să fie doar 8 persoane. 

„Limita de 8 persoane se referă la spații închise, de exemplu, într-un apartament cineva dorește să își țină ziua de naștare, sau de nume, cum este astăzi (nr. joi) ) de Sfinții Constantin și Elena. Pentru a reduce riscul, în spațiile închise, în apartamente, evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de 8 persoane. (...) Evenimentele de familie se pot organiza cu 16 persoane, cele personale, de familie, care țin de slujbe religoase”, le-a explicat ministrul pe pagina sa de Facebook într-o transmisie live.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro