Vulpiţa, criză de gelozie, după ce l-a prins pe Viorel în braţele altei femei. ''Gata, s-a încheiat între noi. Să-mi dai buletinul, plec la mama''

Vulpiţa, criză de gelozie, după ce l-a prins pe Viorel în braţele altei femei. ''Gata, s-a încheiat între noi. Să-mi dai buletinul, plec la mama'' © Captură

Imagini de infarct cu soţul Vulpiţei! Viorel a fost filmat în timp ce o îmbrăţişa pe misterioasa femeie care, în seara de Dragobete, a adus disperarea în sufletul Veronicăi!

Dar haideţi să o luăm cu începutul. În urmă cu câteva săptămâni, atunci când Veronica era plecată în Blăgeşti, Viorel a rămas singur în Bucureşti. Ei bine, după emisiunea din ziua respectivă, soţul Veronicăi a fost asaltat de mai multe fete care au venit să facă poze cu el. 

Dar ele n-au fost singurele care au vrut să-l vadă pe soţul Vulpiţei, în seara cu pricina. La scurt timp după ce fanele au plecat, Viorel s-a întâlnit cu o misterioasă brunetă. Şi nu doar că s-a întâlnit cu ea, ci a şi îmbrăţişat-o cu patos. Şi preţ de câteva secunde, cât a ţinut-o în braţe pe femeia pe care atunci o vedea pentru prima dată, Viorel a părut că a uitat de tot de Vulpiţa lui.

Ei bine, această femeie e chiar cea care, în noaptea de Dragobete, s-a întâlnit cu Viorel. Revenind însă la imaginile din seara în care cei doi s-au văzut pentru prima dată, şi atunci, Viorel a urcat în maşina misterioasei femei, unde a stat câteva minute bune.

Atent, curios şi cu zâmbetul pe buze, Viorel părea foarte încântat de prezenţa brunetei. Iar când a coborât din maşina ei, Viorel era cu gura până la urechi de încântare.

Ce au vorbit, nu ştim, dar după cum putem vedea, în aceste imagini, Viorel nu a lăsat-o pe misterioasa brunetă să plece pur şi simplu, ci a strâns-o puternic în braţe, înainte să-şi ia la revedere.

Reacţia Veronicăi, după ce a văzut imaginile compromiţătoare cu soţul ei, a fost una incredibilă. Vulpiţa s-a enervat foarte tare şi chiar şi-a ameninţat soţul că este dispusă să plece acasă, la Blăgeşti.

''De ce ai sărit în braţe la ea? Trebuia să te iau cu mine, am ajuns proastă. Mă ia în bătaie de joc. Eu nu mai pot să stau aici, plec acasă la mama. Să-mi dai buletinul. Viorele, gata, s-a încheiat între noi. Ţi-ai bătut joc de mine, Viorele. Îţi arăt că eu mă duc la Blăgeşti?'', a spus Veronica la ''Acces Direct''.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro