Vulpiţa, din Cenuşăreasă, regină! Schimbarea uluitoare de look a soţilor Stegaru. Aşa au mers în club! / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Vulpiţa, din Cenuşăreasă, regină! Schimbarea uluitoare de look a soţilor Stegaru. Aşa au mers în club! / VIDEO © captură video

Înainte să ajungă în club, Viorica şi Viorel Stegaru au trecut pe la salonul de înfrumuseţare pentru ca prima vizită în club să fie de neuitat. Au dorit o schimbare de look şi s-au întâlnit şi cu designeri care le-au ales ţinutele. Care a fost rezultatul transformării? Ei bine, mai bine vedeţi imaginile!

Vulpiţa şi Viorel au făcut-o lată în weekend! De la îmbrăţişări tandre, sărutări şi lacrimi, cei doi au ajuns la scandal. Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple. Weekendul lor a început cum nu se putea mai bine. Amândoi au avut parte de o schimbare de look! 

Să începem cu Veronica! Sâmbătă, tânăra din Vaslui a fost răsfăţată la propriu. Pentru că se pregătea să meargă în club, soţia-vulpiţă a mers întâi la un salon de modă din centrul Capitalei, iar mai apoi la un salon de înfrumuseţare. 

Îmbrăcată cu o pereche de blugi şi o bluză, soţia-vulpiţă a păşit extrem de emoţionată în atelierul de modă. A probat două ţinute spectaculoase şi, într-un final, a ales: o rochie gri, cu paiete. Fericită că a primit rochia cadou, a plecat la salonul de înfrumuseţare. 

După o lungă discuţie, Veronica a început răsfăţul. Vulpiţa s-a aşezat pe scaun şi s-a lăsat pe mâinile profesioniştilor. Pensată şi machiată ca pentru o şedinţă foto, Veronica era de nerecunoscut! Ca să fie şi mai frumoasă, părul i-a fost ondulat. 

Nici Viorel nu s-a lăsat mai prejos. Soţul Veronicăi a trecut şi el printr-o serie de... modificări. Prima dată, echipa Acces Direct l-a dus în magazinul unui designer. Pregătit de schimbare, Viorel a spus că ultima dată a intrat într-un astfel de magazin în urmă cu 10 ani. Când a ieşit din cabină, s-a arătat încântat şi trebuie să recunoaştem.

Şi, desigur, a trecut şi el pe la salonul de înfrumuseţare. Viorel s-a tuns şi, la fel ca vulpiţa, era de nerecunoscut! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro