Vulpiţa, mişcări de infarct pentru Viorel! Veronica a făcut show pe muzică orientală / VIDEO

Vulpiţa, mişcări de infarct pentru Viorel! Veronica a făcut show pe muzică orientală / VIDEO © Captură

După ce Viorel a impresionat-o cu un cadou la care nici nu se gândea, Vulpiţa a vrut să nu se lasă mai prejos şi a decis să pună şi ea la cale o surpriză pe măsură soţului său.

De ziua îndrăgostiţilor, Veronica a vrut să-i pregătească lui Viorel o maaare surpriză. Soţia vulpiţa şi-a dorit să ia lecţii de dans oriental, ca să-l impresioneze pe bărbatul ei. Şi pentru că era prima dată când făcea aşa ceva, în ajutorul Veronicăi a sărit frumoasa dansatoare de muzică orientală Amira.

Prima data, Veronica şi dansatoarea Amira au făcut câteva mişcări pentru încălzirea trupului. Uşor, uşor, Veronica a învăţat câteva mişcări de bază în dansul oriental, astfel că nu i-a fost deloc greu să le arate şi telespectatorilor emisiunii tot ce a învăţat la repetiţii.

Şi pentru că a luat lecţii, extrem de încrezătoare în propriile forţe, Vulpiţa s-a îmbrăcat tradiţionat oriental şi a început imediat să dea din buric în platoul de la Acces Direct.

"Se descurcă foarte bine pentru primă dată. Trebuie să aibă mai multă încredere în ea. Dar în timp se rezolvă'', a spus Amira, care crede că Vulpiţa are abilităţi excelente de dansatoare.

Extrem de impresionat de soţia sa, Viorel a privit-o neîncetat pe femeia căria i-a jurat iubire veşnică. Aşezat pe scaun, în mijlocul platoului, Viorel nu şi-a luat o clipă privirea de la nevasta lui, admirând-o şi bucurându-se nespus de ceea ce îi văd ochii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro