VIDEO / Vulpiţa, printre lacrimi şi durere! De ce a făcut-o Viorel să sufere! Tatăl ei vrea să-i despartă. "Ce tot te bagi atât?"

Vulpiţa, printre lacrimi şi durere! De ce a făcut-o Viorel să sufere! "Ce tot te bagi atât?" © captură

Un nou episod din viaţa Vulpiţei şi a lui Viorel este în plină desfăşurare. Viorel este de părere că tatăl Veronicăi nu-l mai vrea în familie, motiv pentru care este dispus să vină la Bucureşti şi să-şi ia fiica. De asemenea, bărbatul are gând să-l trimită pe Vio la muncă, iar pe Vupli să o ţină acasă, ca o lady ce este! 

Vulpiţa şi Viorel trec prin momente dificile. Aseară, după ce au terminat filmările, Vulpiţa a primit un telefon la care nu se aştepta. Tatăl a sunat-o, iar Viorel a mers imediat la ea să-i zică. Veronica l-a apelat dis de dimineaţă şi mare i-a fost mirarea când a aflat că tatăl vrea să-l trimită pe Viorel la muncă, iar pe ea, să o ţină acasă. De asemenea, bărbatul i-a zis că dacă nu-i va merge cu Viorel, la banii pe care îi face în Capitală, el vine şi o ia acasă. 

"Aseară, după ce s-a terminat emisiunea şi ea era cu doamna psiholog, a sunat tatăl ei. Şi i-am zis: "A sunat tatăl tău. Vorbeşti cu el sau dacă nu, îl suni mâine dimineaţă". L-a sunat dimineaţă, a vorbit cu el şi.. aici e o problemă mai grea. El în loc să spună "băi, duceţi-vă amândoi, să faceţi un lucru", el nu. "Tu să te duci la muncă şi ea să rămână acasă". Apoi a zis şi ceva de bani, de genul "Veronica, tu o să strângi bani şi dacă nu merge cu Viorel, vin eu şi te iau acasă", susţine Viorel 

Vulpiţa vine în contrazicerea soţului, susţinând că tatăl ei a fost deranjat de felul în care dănţuit cu dansatoarele. Veronica a completat că tatălui nu-i convine comportamentul pe care Viorel îl are, cât despre bani, bărbatul nu i-a cerut nici măcar un leu. 

De dimineaţă, cei doi trebuiau să meargă să ia cursuri de bucătar, însă, în cele din urmă, au decis să amâne pe altă zi. Ce-i drept, Vulpiţa pare că nu vrea să muncească şi că are de gând să-i urmeze sfaturile tatălui. 

"Tata a zis că nu-i trebuie bani. Ce tot atâta te bagi? Nu mi-a dat viaţă taică-miu? Cum ţie ţi-a dat viaţă mama ta, aşa mi-a dat şi mie mama mea.", a răbufnit Vulpiţa către soţul ei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro