Zeci de credincioși sunt în carantină, după ce au aflat că preotul bisericii a fost infectat cu noul coronavirus

Zeci de credincioși sunt în carantină, după ce au aflat că preotul bisericii a fost infectat cu noul coronavirus © arhiva

Zeci de enoriași dintr-o localitate din Suceava au intrat în autoizolare după ce preotul a fost depistat pozitiv cu COVID-19. 

Mai mulți enoriași ce au luat partea de slujbele bisericești dintr-o localitate din Suceva sunt acum în autoizolare după ce preotul parohiei a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

Informația a fost confirmată de către un alt preot al parohiei din Iacobești, comunca Grănicești. 

”Încă de la începutul anului, domnul dascăl s-a plâns că are o răceală care nu se mai vindecă, dar nimic grav. Săptămâna trecută, a avut simptomele noului coronavirus, febră, stare general proastă, și s-a dus la spitalul sucevean, unde a fost și internat.

Astăzi m-a sunat și mi-a spus că a fost confirmat cu Covid-19. Toți cei care am intrat în contact cu el la acea slujbă și familiile noastre suntem în autoizolare. Nici o altă persoană dintre cele prezente atunci la slujbă nu are simptomele noii boli. Dascălul mi-a spus că acum se simte bine și va rămâne în continuare internat”, a spus preotul Marius Ungureanu, potrivit surselor locale.

În afara enoriașilor care au participat la slujba preotului, au mai intrat în autoizolare și circa 20 de angajați ai unei societăți din localitate la care lucra acesta. Activiatea firmei a fost suspendată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro