Zeci de oameni au mărșăluit în București, înainte de judecata lui Gheorghe Dincă. Ce s-a scandat

+3 click pentru
galerie

Zeci de oameni au mărșăluit în București, înainte de judecata lui Gheorghe Dincă. Ce s-a scandat © captura video

În urmă cu câteva zile, Alexandru Cumpănașu, a lansat un apel public prin care a îndemnat lumea să vină la protestul organziat înainte ca Gheorghe Dincă să fie trimis în judecată.

Așadar, astăzi, 11 ianuarie, zeci de oameni s-au strâns în Parcul Izvor din Capitală, împreună cu rudele celor două fete pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis, pentru a cere dreptatea, iar adolescentele să fie găsite de autorități, scrie Antena 3.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a îndemnat oamenii să vină se se alăture protestului desfășurat în Parcul Izvor din Capitală. Și familiile celor două adolescente pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a răpit și ucis, au lansat un apel disperat prin care au cerut autorităților ca fetele să fie găsite. "Alexandra și Luiza", au scandat oamenii.

Gheorghe Dincă, judecat săptămâna viitoare

Asta s-a întâmplat chiar cu câteva zile înainte ca dosarul lui Gheorghe Dincă să fie trimis în instanță. Gheorghe Dincă se află de aproximativ șase luni în arest, iar acum anchetatorii DIICOT au finalizat rechizitoriul, acesta fiind trimis procurorului-general pentru a fi consemnat. Familiile celor două victime susțin că lipsesc martori, probe dar și faptul că posibilii complici nu au fost luați în considerare. 

Gheorghe Dincă a fost dus în arest în urmă cu aproximativ șase luni de zile, iar mandatul de arestare expiră pe data de 22 ianuarie. Dacă până la acea dată acesta nu va fi trimis în judecată, există mari șanse să fie pus în libertate. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro