Zi decisivă pentru Cristian Boureanu! Află dacă pleacă la puşcărie!

+3 click pentru
galerie

Cristian Boureanu află, astăzi, dacă îşi face bagajele pentru "facultate" sau dacă magistraţii menţin pedeapsa cu suspendare, în dosarul în care milionarul este judecat pentru ultraj.

Astăzi, Boureanu este aşteptat în faţa judecătorilor, în procesul cu poliţistul pe care l-a bătut, în plină stradă. Agentul de circulaţie Ovidiu Andrei (foto jos) a atacat sentinţa dată în dosarul de ultraj în care Cristian Boureanu a primit doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare şi plata sumei de 7.000 de euro, cu titlu de daune morale, solicitând ca afaceristul să primească o pedeapsă cu executare. Poliţistul pe care Cristian Boureanu l-a lovit în noaptea în care a avut loc incidentul, a cerut, în instanţă, daune morale de 200.000 de euro, însă judecătorii au admis doar 7.000 de euro, pe motiv că această sumă ar fi suficientă. După mai multe amânări, instanţa va da astăzi un verdict, aşa că milionarul are emoţii mari.

Boureanu a pierdut, recent, procesul în care solicitase anularea unei sancţiuni contravenţionale. Şi, cum sentinţa este definitivă, Boureanu ar putea fi obligat să îşi predea permisul de conducere. "Respinge apelul ca nefondat. Definitivă. Pronunţată azi, 12.04.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, potrivit art. 402 c.proc.civ. , astfel cum acesta a fost modificat de Legea nr. 310/2018", au decis magistraţii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro