Zi mare pentru Alexandru Cumpănaşu! A ţinut să se ştie de la el. ''Nu voi uita niciodată sacrificiile tale''

+2 click pentru
galerie

Zi mare pentru Alexandru Cumpănaşu! A ţinut să se ştie de la el. ''Nu voi uita niciodată sacrificiile tale'' © Facebook

Zi mare, astăzi, pentru Alexandru Cumpănaşu. În plin scandal cu răufăcătorii din ţară, Alexandru Cumpănaşu a avut, în sfârşit, parte de un moment fericit.

Viaţa lui Alexandru Cumpănaşu a fost dată peste cap, la fel ca cea a întregii sale familii, după dispariţia Alexandrei. Acesta s-a implicat direct în tot acest caz şi chiar a decis să-şi facă şi propria emisiune online, acolo unde scoate la iveală noi şi noi nereguli din ţară. Ba chiar a decis să candideze şi la preşedinţia României, totul pentru a fi mai aproape de pedepsirea celor care au legătură cu Gheorghe Dincă.

Şi, aşa cum spuneam, de când a început scandalul, Alexandru Cumpănaşu nu şi-a mai găsit liniştea, tocmai de aceea, ziua de astăzi i-a adus multă bucurie în suflet, pentru că este ziua de naştere a mamei sale.

Alexandru Cumpănaşu a ţinut să împărtăşească vestea cu toţi cei care îl urmăresc în mediul online, acolo unde a postat şi un mesaj emoţionant pentru cea care i-a dat viaţă, mulţumindu-i pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru el şi pentru fratele său.

''Dragă mamă, astăzi este ziua ta de naştere. Îți mulțumesc pentru că exiști, pentru că ai trecut prin cele mai mari greutăți să mă crești și să mă educi. Pentru mine ești EROUL meu. Nu voi uita niciodată sacrificiile pe care le-ai făcut pentru mine și fratele meu. Ești cea mai minunată ființă și nu pot să pun în cuvinte cât te iubesc Ai făcut 15 ani 10 km pe zi pe jos și navetă precum Alexandra pentru a avea eu și fratele meu TOTUL, iar pe tine te-ai lăsat mereu pe ultimul loc. Pentru tine copiii tăi au fost și sunt totul și știu asta. De la tine am învățat și eu că nimic pe lumea asta nu este mai important decât copiii mei și să le arăt permanent că îi iubesc. Te iubesc, mama! La mulţi ani!'', este mesajul postat de Alexandru Cumpănaşu pentru mama sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro