Zi neagră pentru o cântăreaţă de muzică populară: "A murit aseară. Părinţii nu voiau să-mi spună"

+3 click pentru
galerie

Georgiana Marina trece prin clipe de groază © captură video

Georgiana Marina, o cunoscută interpretă de la noi, trece prin clipe de groază după ce a suferit o pierdere importantă în familie. Bunicul acesteia a decedat seara trecută, lăsând în urmă râuri de lacrimi. 

Georgiana Marina era invitată la o emisiune TV pentru a vorbi despre muzică şi despre planurile legate de viaţa ei, dar deşi a onorat invitaţia, artista a mărturisit tuturor despre perioada grea în care trece şi despre veştile groaznice pe care le-a primit aseară. 

"S-a întâmplat ceea ce noi ne aşteptam de o vreme încoace. Bunicul meu nu mai este printre noi. Acest lucru l-am aflat aseară. Deşi părinţii mei nu voiam să-mi spună, ca eu să-mi fac treaba aici la Bucureşti. Fiindcă am venit într-o serie de emisiuni de promovare şi ei s-au gândit că mă va influenţa această veste şi că voi porni spre casă. La insistenţele lor am spus că îmi duc până la capăt şi îmi onorez invitaţiile şi toate angajamentele şi apoi voi porni spre casă ca să fiu alături de ai mei, să-l conducem pe ultimul drum.", a mărturisit Georgiana Marina, în platoul emisiunii."Noi trebuie să facem faţă. Nu avem ce să facem. Chiar dacă oamenii sunt înţelegători, pentru că aceste veşti mişcă pe oricine.", a continuat artista

Asemenea oricărui artist, Georgiana trebuie să-şi onoreze toate invitaţiile şi să cânte chiar şi piese mai vesele, deşi nu se simte astfel."Este foarte greu să cânţi piese de veselie dacă sufletul îţi plânge.", a mai adăugat Georgiana Marina, plină de tristeţe

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro