Nouă descoperire tulburătoare, în Casa Ororilor din Caracal. Ce au găsit anchetatorii în locuința lui Dincă

Nouă descoperire tulburătoare, în Casa Ororilor din Caracal. Ce au găsit anchetatorii în locuința lui Dincă © Arhivă

O nouă descoperire tulburătoare a fost făcută în așa zisa „casă a ororilor” din Caracal. Anchetatorii au găsit un zid proaspăt tencuit în locuința lui Gheorghe Dincă, bărbatul bănuit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, după ce le-a luat cu mașina, la ocazie.

Potrivit Antena 3, criminaliștii au descoperit un zid proaspăt tencuit în locuința lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii sunt de părere că zidul ar putea ascunde probe importante, precum urme proaspete de sânge sau alte resturi biologice. 

Acest zid nu a fost încă verificat, urmând ca acest lucru să fie făcut în zilele care urmează, cel mai probabil.

Între timp, polițiștii au reușit să obțină nou confesiuni de la Gheorghe Dincă, care le-ar fi făcut anchetatorilor confesiuni printre lacrimi. Nu pare să regrete ororile la care le-a supus pe cele două fete, ci faptul că a trebuit să își târască copiii prin acest scandal.

Gheorghe Dincă, cu ochii în lacrimi la percheziţii

Potrivit unor surse citate de Antena3, sâmbătă, prezent la percheziţiile care s-au desfăşurat în curtea casei sale, Gheorghe Dincă le-ar fi declarat anchetatorilor că este cuprins de regrete şi că suferă, dată fiind situaţia în care se află. 

De asemenea, inculpatul le-ar mai fi spus anchetatorilor că regretă ceea ce a făcut, că îşi iubeşte copiii şi că la începutul anchetei a minţit. Acum, Gheorghe Dincă ar fi menţionat că vrea să plătească pentru faptele sale, aşa cum se cade. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro